2020-08-09 12:18

Raportul asupra fericirii mondiale: Cea mai fericită țară din lume - ELVEŢIA. România se află pe locul 86

 |  09:31
Raportul asupra fericirii mondiale: Cea mai fericită țară din lume - ELVEŢIA. România se află pe locul 86

Raportul asupra fericirii mondiale (World Happiness Report) arată că cea mai fericită țară din lume este Elveția, în timp ce România se situează pe locul 86. Cercetarea cuprinde un top al fericirii, luând în calcul 158 de țări.

Potrivit sursei citate, cea mai fericită țară din lume este Elveția, pe celelalte două poziţii ale podiumului regăsindu-se Islanda și Danemarca. SUA se află pe poziția cu numărul 15, Marea Britanie pe 21, Venezuela – 23, Germania - 26.

În ceea ce priveşte România, ţara noastră se găseşte pe locul 86 în acest top al celor mai fericite ţări.

Venitul pe cap de locuitor, speranța de viață sănătoasă, relațiile familiale, respectarea drepturilor omului, lipsa corupției și generozitatea sunt cei șase factori care sunt luați în calculul fericirii, potrivit Agerpres.

Ideea de a măsura fericirea la nivel național a aparținut Adunării Generale a ONU. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-11Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
11 Aug 2015

CHESTIA CU LIPSA CORUPTIEI IN ELVETIA E O VRAJEALA DE DOI BANI....GEAMANTANELE LUI PESCARIU CU MILIOANELE DE EURO CASH VENEAU DIN ELVETIA...SI INTRAU PE LA OTOPENI-HENRI COANDA...SI SE PRESUPUNE CA NU POTI SA PLIMBI ASEMENEA SUME CASH.....DAR LEGEA E DOAR PENTRU FRAIERI...DACA FACE CINEVA O INVESTIGATIE SERIOASA IN ELVETIA SE PRABUSESC O GRAMADA DE BANCI....PENTRU COLABORARE CU TOT FELUL DE MAFII....BANCHERII NU AU VOIE SA SPELE BANI DIN INFRACTIUNI...CHIAR DACA MIEREA E DULCE...BANI GRAMADA DE CIORDEALA DIN RRROMANISTAN...SA TRAITI BINE...HA HA HA....DEMOCRATIA ORIGINALA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz