2019-12-14 04:52

Rețeaua Orange a PICAT în mare parte din țară. MESAJUL companiei

 |  16:16
Rețeaua Orange a PICAT în mare parte din țară. MESAJUL companiei

Rețeaua de telefonie mobila Orange a picat miercuri după-amiază în București și în mai multe localități din țară. O parte din clienții companiei nu pot folosi serviciile de voce și date, și nici aplicațiile mobile. În plus, nici pagina de internet a companiei nu funcționează. Orange a confirmat disfuncționalitățile și anunță că lucrează la remedierea defecțiunilor.

Problemele în rețeaua Orange au început în jurul orelor 15 și se mențin și la această oră. Compania a nunțat că se lucrează la remedierea defecțiunilor care ar fi provocate de „secționarea multiplă în rețeaua de fibră optică”.

„Salut, momentan, o parte dintre clienții noștri intampină dificultați în accesarea serviciilor de voce și date, precum și a aplicațiilor Orange. Aceasta situație se manifestă ca urmare a secționarii multiple în rețeaua de fibră optică. Colegii noștri din departamentul Tehnic lucrează deja la remedierea problemei. Ne cerem scuze pentru neplăceri și iți mulțumim pentru intelegere. Revenim imediat ce avem noutați”, a anunțat Orange pe Facebook. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray