2019-12-09 22:36

S-a LANSAT Imnul oficial al Campaniei ȘÎEU - România vrea autostrăzi

 |  23:20
S-a LANSAT Imnul oficial al Campaniei ȘÎEU - România vrea autostrăzi

TRUPA 9 feat. vikloth au lansat imnul oficial al campaniei România vrea autostrăzi #ȘÎEU. În videoclipul piesei apare şi Ştefan Mandachi, omul de afaceri care a construit primul şi singurul metru de autostradă din Moldova.

„A fost felul nostru de a susţine campania „#sîeu” vreau autostrăzi. Sperăm şi noi ce speră toţi cei care susţin campania şi poate este primul pas spre ceva concret”, ne-a declarat Lucian Curelariu, solist la TRUPA 9. El a spus proiectul muzical a fost realizat în doar două zile.Campania demarată de omul de afaceri moldovean Ștefan Mandachi îndeamnă toți românii ca vineri, 15 martie să oprească lucrul timp de 15 minute la ora 15 pentru construcția de autostrăzi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-14

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

MATEESCU
15 Mar 2019

Felicitari pentru initiativa .SIEU poate fi un inceput in a demonstra ca politicienii trebuie sa tina cont de noi nu doar o data la patru ani ..Trebuie sa ne debarasam de hoti si impostori care se gandesc numai la interesele lor . in 15 vom fi alaturi de cei multi .
Doresc sa comentezCITESTE SI...

România, campioana UE. Care este capitolul la care suntem lideri detașați Gospodăriile din Uniunea Europeană au cheltuit anul trecut peste 200 miliarde euro (echivalentul a 1,3% din PIB-ul Uniunii Europene) pentru comunicaţii (servicii poştale şi servicii şi echipamente de telefonie şi telefax), ceea ce reprezintă 2,3% din cheltuielile totale de consum ale gospodăriilor, arată datele publicate marţi de Eurostat
03 Dec 2019 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray