2020-01-29 05:39

Samsung aduce schimbări la modelul Galaxy S8

 |  18:30
Samsung aduce schimbări la modelul Galaxy S8

Compania Samsung a confirmat, recent, că va lansa Viv, propriul asistent digital pentru modelul Galaxy S8. Potrivit informațiilor aflate deocamdată la stadiu de zvonuri, Samsung ar putea echipa Galaxy S8 cu ecran de 5.7” și chiar lansa un model cu ecran de 6.2”. Spre comparație, actuala serie Galaxy S7 s-a oprit la diagonala de 5,1", respectiv 5,7" pentru modelul S7 Edge.

Asistentul va fi bazat pe munca celor de la Viv Labs, o firmă de care dezvoltă inteligență artificială și care a fost achiziționată de Samsung în luna octombrie. Compania e în spatele Siri, asistentul cumpărat de Apple în 2010 și prezent pe smartphone-urile iPhone.

Viv Labs a promis că asistentul Viv va fi mai rapid și bun decât Siri, înțelegând mai bine contextul și situațiile. Astfel, nu va fi nevoie să-i spui lui Viv să deschidă o aplicație, având în vedere că, de exemplu, o cerere pentru rezervarea unei camere de hotel va deschide automat Hotels.com.

De asemenea, Viv nu va fi limitat la smartphone-uri, putând fi instalat pe orice device, de la ceasuri inteligente la firigidere inteligente, potrivit EvoNews. Viv a fost prezentat la un eveniment TechCruch Disrupt în luna mai, dar deocamdată nu a fost lansat public, conform vocea.biz.

Samsung Electronics Co Ltd nu a oferit detalii despre serviciile oferite prin Viv pe Galasy S8.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-13Parerea ta...

DARIUS
14 Noi 2016

s7 edge are o diagonala de 5.5 inch, daca nu sunteti in stare sa dati o informatie valida a unui produs lansat pe piata de luni bune ce sa zic de un produs care nici nu este lansat:)))))
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine