2019-10-22 10:02

SAMSUNG explică de ce au EXPLODAT telefoanele Note 7

 |  08:49
SAMSUNG explică de ce au EXPLODAT telefoanele Note 7

Vinovate pentru explozia telefoanelor Galaxy Note 7 din ambele loturi au fost bateriile defecte, anunta Samsung, la finalul investigatiei in care au fost implicate 700 de persoane, 200.000 de telefoane şi 30.000 de baterii suplimentare.

În cazul modelelor iniţiale, care au ajuns primele pe piaţă, s-a constat că electrodul negativ era curbat în colţul din dreapta sus al bateriei şi că vârful acestuia ajungea într-o zonă curbată în care nu avea ce să caute. Aceste defecte de producţie au cauzat scurt-circuit.

Bateriile telefoanelor care au avut rol de înlocuitor şi care au explodat la rândul lor au avut de suferit din cauza sudurii defectuoase care a rupt izolaţia din zona electrodului pozitiv. În plus, ca factor agravant, unele baterii au fost complet lipsite de bandă izolatoare.

În urma acestor remarci tehnice, Samsung a concluzionat, la 5 luni de la primele incidente, ceea ce am bănuit de la bun început: că de vină sunt bateriile defecte şi grăbirea procesului de producţie, citeaza News.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray