2020-01-29 04:01

Samsung oprește definitv producția lui Galaxy Note 7

 |  16:54
Samsung oprește definitv producția lui Galaxy Note 7

Samsung a anunțat că oprește definitiv producția pentru modelul problematic Galaxy Note 7, într-o mișcare drastică de a renunța la modelul care a provocat cel mai mare scandal pentru gigantul sud-coreean, scrie Bloomberg.

După ce luni a anunțat oprirea temporară a vânzărilor modelelor revizuite după rechemarea-masivă din septembrie, Samsung a renunțat definitiv să mai producă smartphone-urile care ar fi trebuit să concureze cu iPhone și cu alte modele premium de telefoane.

După ce mai mulți operatori telecom din SUA anunțaseră că nu vor mai înlocui modelel Galaxy Note 7 cu probleme, Samsung a scos de la vânzare temporar smartphone-urilor.

Comisia pentru Siguranța Consumatorului din SUA a avertizat clienții să nu mai folosească Samsung Note 7 din cauza îngrijorărilor legate de supraîncălzire.

Acțiunile Samsung au scăzut cu 8% marți, ștergând aproximativ 17 miliarde de dolari din valoarea de piață a companiei. Producătorul sud-coreean de electronice Samsung a fost în ultima lună subiectul unuia dintre cele mai mari scandaluri, în condițiile în care peste 2,5 milioane de smartphone-uri Galaxy Note 7 au fost retrase de pe piață.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine