2019-08-20 01:51

SCHIMBĂRI pentru rețeaua Facebook. Ce OPȚIUNI noi vor avea utilizatorii

 |  22:19
SCHIMBĂRI pentru rețeaua Facebook. Ce OPȚIUNI noi vor avea utilizatorii

Schimbări importante pentru utilizatorii celor mai populare rețele de socializare. Facebook anunță lansarea unui set de instrumente pentru Facebook și Instagram, concepute pentru a-i ajuta pe utilizatori să gestioneze timpul pe care îl alocă acestor două platforme: un tablou de bord, un memento zilnic și un nou mod de a limita notificările.

Facebook urmărește, cu noile opțiuni puse la dispoziție, să transforme timpul petrecut pe rețea într-o experiență pozitivă, dar și să ofere utilizatorilor posibilitatea de a controla cât timp petrec pe platformă.

Cum se pot accesa noile opţiuni

Pentru a accesa noile instrumente, vizitati pagina de setări din fiecare aplicație. Pe Instagram selectati "Your Activity”, iar pe Facebook optiunea "Your Time on Facebook". În partea de sus, veți vedea un tablou de bord care vă arată timpul mediu petrecut utilizand aplicația de pe dispozitivul respectiv. Apăsați orice bară pentru a vedea timpul total înregistrat pentru ziua în curs. Sub tabloul de bord, puteți seta un memento zilnic pentru a vă trimite o alertă atunci când ați atins timpul pe care ați decis sa îl petreceți în aplicație în ziua respectivă.

Aveți posibilitatea să modificați sau să anulați memento-ul în orice moment. De asemenea, puteți selecta "Notification Settings" pentru a accesa rapid noua setare "Mute Push Notifications". Aceasta va limita notificările dvs. Instagram sau Facebook pentru o perioadă de timp, atunci când aveti nevoie să nu fiți deranjat.

  Un feed de calitate

De asemenea, Facebook anunță că a implementat deja noi algoritmi pentru a selecta și afișa conținutul relevant pentru fiecare utilizator în parte. 

Pe Facebook a fost îmbunătățită calitatea feedurilor de știri pentru a afișa cele mai relevante postări, cu ajutorul unor funcții precum See FirstHideUnfollow și Keyword Snooze. Instagram a lansat instrumente puternice pentru a cultiva în mod proactiv comunitatea - cum ar fi mesajul "You’re All Caught Up" în Feed, filtrarea cuvintelor cheie, a conținutului sensibil și filtrele pentru jigniri și comentarii ofensatoare.

De asemenea, Facebook are un angajament global, continuu, de prevenire a sinuciderilor, ce include extinderea detectării proactive și îmbunătățirea identificării primului respondent.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray