2020-07-14 03:47

Situație INEDITĂ la Iași: Un paznic, amendat abuziv de un polițist

 |  20:35
Situație INEDITĂ la Iași: Un paznic, amendat abuziv de un polițist

Situaţia nemaiîntâlnită la Palatul Braunstein, obiectiv al Primăriei Iași aflat în prin proces de reabilitare. Un paznic a fost amendat de un agent de poliție pentru perturbarea liniștii publice pentru că a strigat după ajutor.

Primarul Mihai Chirica a dezvăluit abuzul unui angajat al Poliţiei Locale, despre care spune că va părăsi cât de curând structurile acestei instituţii. „Au intrat o trupă de derbedei la Palatul Braunstein să fure fier, mă rog, oţel beton, folosit la armături. Paznicul de acolo vede, ţipă, sună la Poliţie, se mai îmbrânceşte cu hoţii, mai ţipă pe la vecini… Vine poliţistul, unul local - care va pleca, i-am făcut deja formele – şi-l amendează pe paznic pentru tulburarea liniştii publice. La ultima vizită pe şantier, paznicul mi-a aratat procesul verbal. M-am crucit, s-a sărit calul peste orice culme în această problemă. Aşa se distruge autoritatea statului, pentru că unii nu înţeleg care le este misiunea”, a spus edilul-şef, citat de Ziarul Evenimentul.

Nu este prima dată când Poliţia Locală Iaşi este făcută de ruşine de proprii angajaţi. În luna august, într-o înregistrare video făcută pe esplanada de la Hală, doi poliţişti dezumflă roţile de la bicicletele a doi tineri, pe motiv că ar fi deranjat locuitorii din zonă. Subiectul a fost intens mediatizat, iar purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale a precizat că agenţii nu au intervenit corect.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-18Parerea ta...

CONSTANTIN
04 Dec 2019

Politistul ,ba stia ce face-aplica propria sa lege,de este sef peste zona sa!!!Nu numai dat afara ci si amendat pentru aplicarea gresita a Legi!!Dat afara astazi,il vom intalni in aceeasi haina si cu aceleasi metahne ,peste cateva zile.Mai falnic si mai destept!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz