2020-02-29 01:26

ȘOC în Casa Regală: Principele Nicolae și-a RECUNOSCUT copilul!

 |  18:18
ȘOC în Casa Regală: Principele Nicolae și-a RECUNOSCUT copilul!

Fostul principe Nicolae a anunțat că a realizat un test de paternitate din care reiese că este tatăl copilului Nicoleta Cîrjan. Nepotul Regelui Mihai a mai precizat că astfel și-a asumat responsabilitatea față de fetiță, cu toate că a afirmat că nu a avut o relație cu mama acesteia.

Nicolae a precizat că, la insistențele sale, Nicoleta Cîrjan a acceptat ca el să realizeze testul pentru stabilirea paternității.

„În urma insistențelor mele de a face testul privind stabilirea paternității presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reieșind că sunt tatăl copilului ei. Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relație cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legală față de acesta. Din rațiuni care țin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider că orice aspect legat de viața acestuia este de natură strict privată. Din dorința expresă de a proteja copilul și pentru a nu-l supune niciunui risc mediatic sau de bullying am decis sa încetez orice alte comentarii pe marginea acestui subiect”, a scris Nicolae al României, pe Facebook.

Nicoleta Cîrjan a născut în ianuarie 2016 o fetiță, botezată Iris Anna, al cărei tată a spus că este principele Nicolae. Cu toate acestea, Casa Regală nu a recunoscut niciodată copilul. De altfel, după nașterea fetiței, Casa Regală nu s-a interesat de soarta micuței care ar ajunge printre moștenitorii tronului. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-27Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
27 Mai 2019

elegant tipul asta Nicolae..bravo.Si-a asumat raspunderea legala financiar si vrea liniste.chiar are dreptate,de ce trebuie sa faca presa valuri cu chestiile astea.Sincer si direct tipul.Plus de asta sa nu uitam ca este descendent masculin din fosta casa regala,adica un eventual aristocrat daca cineva si-ar pune vreodata problema monarhiei in Romania.Legea salica asa prvede,ca monarhia se transmite prin baieti
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine