2020-01-24 12:21

Soția premierului Cioloș, concert pentru Cumințenia Pământului

 |  23:07
Soția premierului Cioloș, concert pentru Cumințenia Pământului

Soția premierului Dacian Cioloș, Valerie Cioloș-Villemin, va susține joi seara, alături de alți artiști, la Catedrala Romano-Catolică din Alba Iulia, un concert de muzică sacră, în sprijinul campaniei naționale de subscripție publică pentru achiziționarea sculpturii „Cumințenia Pământului”.

Valerie Cioloș-Villemin a mai susținut un concert la Alba Iulia, mai precis la Casa de Cultură a Studenților, în toamna anului trecut.

„Primăria municipiului Alba Iulia și Centrul de Resurse — Academia Doamnelor Alba Iulia, în parteneriat cu Liceul de Arte „Regina Maria” Alba Iulia, organizează joi, 28 aprilie, de la ora 19.30, la Catedrala Romano-Catolică „Sfântul Mihail” din Alba Iulia, un „Concert de muzică sacră” susținut de Valerie Cioloș-Villemin, soprana Alexia Trif, tenorul Ioan Chiciudean, Valentina Popovciuc — pian și corul de copii dirijat de Boris Rancov” , menționează sursa citată.

Concertul, organizat prin campania „Produs din suflet pentru comunitate”, dorește să implice comunitatea locală în susținerea achiziționării de către Ministerul Culturii a operei lui Constantin Brâncuși „Cumințenia Pământului”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-27



Parerea ta...

MUIKA LU' DUMNEDZĂU
27 Apr 2016

HAI, S'TE KISH IN FREZA!
Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


STARBAG




Saray