2019-10-19 23:22

SRI a făcut senzație cu mesajul postat de Ziua Păcălelii

 |  14:40
SRI a făcut senzație cu mesajul postat de Ziua Păcălelii

Serviciul Român de Informaţii a stârnit amuzamentul pe Facebook, în urma mesajului postat cu ocazia Zilei păcălelilor. Mesajul a fost apreciat de mii de români, care au intrat în ”jocul” SRI și au făcut glume în comentarii.

”Așa nu se mai poate. Trebuie sa ne împărțim timpul. Voi să stați dimineața și eu stau seara. Pe telefonul MEU.”

”Pentru voi l-am luat cu ecran mare, să nu va chinuiți prea tare ????”

"In ultimul timp..chiar m-am gândit..sa votez cu voi la viitoarele alegeri,se pare ca sunteți singurii care ne ascultați...cu și fără voia noastră".

" Baieti, ne tineti de urat. Nu e rau nici asa. Ps : fiti mai atenti la butoane, uneori intrati peste conversatiile noastre."

”Eu când aprind telefonul dimineața, în loc de logo-ul de la Apple, îmi apare cel de la SRI.”

”Să schimbați cablurile ca mi-a pocnit ceva de câteva ori de am crezut ca mi s-a ars telefonul :))))”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de utilizatorii de Facebook la postarea SRI, "Stai cam mult pe telefon".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-01Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
01 Apr 2018

reaitatea e alta,nu "sta nimeni pe telefon"de la sRI sa asculte ci operatorii de telefonie stocheaza toate convorbirile timp de 5 sau 10 ani numai stiu exact....si sRI vine sa ia la gramada BuLK-dATA pe disk-uri
CIOCIOLINA
01 Apr 2018

CACA , II DA CICIOLINA IN GIT PE TOTI AIA CARE A MIROSIT PARFUMUL DE TIGANCA DE PLESCOI . SI A RAMAS CU 1 MILIARD EURO , PLUS 450 APARTAMENTE LA LICURICI . AIA CINSTITI CARE PRIMESTE BORFASI SI II FAC CETATENI ONORABILI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray