2020-04-06 15:58

SUA retrag “raza durerii” din Afganistan

 |  17:27
SUA retrag “raza durerii” din Afganistan

O“rază a durerii” care lansează valuri de căldură asupra inamicilor a fostscoasă din teatrul de operaţiuni din Afganistan de către armata americană. Sistemulde Negare Activă (SNA), care a costat în jur de 42 milioane de euro pentru a ficonstruit, a fost la un pas de a fi utilizat pentru a dispersa membri aitalibanilor care atacă forţele americane.

Arma, care provoacă durere imensa asupraoamenilor, dar nici un prejudiciu fizic, a fost scosă din zona de război săptămânatrecută, dar şefii armatei SUA din Afganistan nu au avut nimic de declarat înprivinţa acestei decizii.

SNA-ul s-a aflat în dezvoltare timp de 20 deani. Aceasta armă lansează raze la frecvenţe înalte, cuviteza luminii. Razele acoperă corpul unei persoane şi cauzează o durereputernică, încălzind apa şi moleculele de grăsime de sub piele. Raza poateatinge un om de la 300 de metri distanţă, acesta reuşind să scape de dureredoar dacă izbuteşte să iasă din zona de acţiune a armei.

Un purtător de cuvântde la Departamentul American al Apărării a declarat: "Decizia de a aducearmele înapoi în SUA a fost făcută de către comandanţii din Afganistan".

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-08-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine