2020-08-13 06:26

"Sunt celebru, scoate-mă de aici!" – CĂTĂLIN MOROŞANU a câştigat show-ul. Publicul l-a votat REGELE JUNGLEI!

 |  08:07
"Sunt celebru, scoate-mă de aici!" – CĂTĂLIN MOROŞANU a câştigat show-ul. Publicul l-a votat REGELE JUNGLEI!

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!” – CĂTĂLIN MOROŞANU a câştigat show-ul. Publicul l-a votat REGELE JUNGLEI! După ce a făcut față unor probe incredibile de-a lungul celor 21 de zile, Cătălin Moroșanu a câştigat show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. El a mâncat testicule de taur, rât de porc şi maţe de struţ.

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!” – CĂTĂLIN MOROŞANU a câştigat show-ul. Publicul l-a votat REGELE JUNGLEI! Una peste alta, Cătălin Moroşanu a arătat că poate face echipă bună cu orice concurent cu care a participat la provăcările junglei.

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!” – CĂTĂLIN MOROŞANU a câştigat show-ul. Publicul l-a votat REGELE JUNGLEI! Cătălin Moroșanu a câștigat în fața lui Dorian Popa, care a fost, la rândul lui, finalist. Ruby a ieșit pe locul trei, dar cei doi băieți au promis că împart coroana și titlul cu ea.

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!” – CĂTĂLIN MOROŞANU a câştigat show-ul. Publicul l-a votat REGELE JUNGLEI! "Noi am împărțit totul până în ultima clipă, nu ca în alte showuri de afară", a spus Dorian.

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!” – CĂTĂLIN MOROŞANU a câştigat show-ul. Publicul l-a votat REGELE JUNGLEI! După ce a aflat că este câștigător, lui Cătălin Moroșanu nu i-a venit să creadă. "Cum să ajung eu Regele Junglei, frate? Doamne ferește! Eu sunt Regele Junglei? Nu-mi vine să cred așa ceva, frate! Eu, Regele Junglei!", a declarat Cătălin Moroșanu uimit după aflarea rezultatului.

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!” – CĂTĂLIN MOROŞANU a câştigat show-ul. Publicul l-a votat REGELE JUNGLEI! Dorian Popa si Catalin Morosanu au fost cele doua vedete ramase in cursa pentru castigarea titlului de "Regele Junglei". Dupa ce au trecut cu brio de probele "Lacrimi si dinti" (Dorina Popa) si "Singura casca" (Catalin Morosanu", cei doi concurenti au fost votati de public sa ramana pana la finalul competitiei.

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!” – CĂTĂLIN MOROŞANU a câştigat show-ul. Publicul l-a votat REGELE JUNGLEI! Ruby a parasit tabara din jungla africana, vedeta fiind pusă în dificultate la proba "Scarbiti, va rog!", unde a reusit sa castige o singura steluta si, astfel, a fost eliminata pe ultima suta de metri.

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!” – CĂTĂLIN MOROŞANU a câştigat show-ul. Publicul l-a votat REGELE JUNGLEI! Catalin Morosanu este un kickboxer si pugilist roman profesionist la categoria grea.

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!” – CĂTĂLIN MOROŞANU a câştigat show-ul. Publicul l-a votat REGELE JUNGLEI! Fost jucator de rugby, Morosanu s-a remarcat si ca dansator, el participand si castigand sezonul 10 al concursului Dansez pentru tine. Supranumit “Moartea din Carpati”, luptatorul a obtinut 37 de victorii in cele 45 de meciuri jucate, iar 22 au fost castigate prin KO. Morosanu este student la Drept si detine o sala de kickboxing.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-09Parerea ta...

CIRC SI FOAME
09 Mar 2015

Circ de Buftea , pentru babe chioare , sa ne ia bani din abonament , cit mai mare . Schimba toate babele canalu de nebune si ei zic ca au numar de audienta cit mai mare . Daca aduni toate schimbarile de canal intro zi ajungi la numar America . Toti fura cit mai mult , pe spatele prostilor . O abatere de la realitate .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz