2020-01-27 12:33

Superkombat îşi continuă planul de expansiune. Selecţie în patria kickboxului cu Bonjasky, Irimia şi Adegbuyi

 |  21:01
Superkombat îşi continuă planul de expansiune. Selecţie în patria kickboxului cu Bonjasky, Irimia şi Adegbuyi

Superkombat îşi continuă expansiunea globală, iar pe 8 iunie, la Almere, în Olanda, va organiza o nouă selecţie pentru sportivii din viitoarea generaţie, marele câştigător urmând să primească şansa de a lupta în a patra etapă de World Grand Prix a circuitului condus de Eduard Irimia, programată în toamnă tot în Ţara Lalelelor. Printre cei invitaţi la evenimentul de sâmbătă se numără Remy Bonjasky, triplu campion mondial K-1, legendarul Ernesto Hoost - cvadruplu campion mondial K-1, dar şi Andy Souwer - dublu campion mondial K-1 Max. Din România a fost invitat şi Benjamin Adegbuyi, noul star al greilor, cotat al 7-lea în lume în momentul de faţă.

Este a cincea ediţie a selecţiilor organizate de Superkombat după ce în ultimul an au avut loc evenimente asemănătoare în Grecia, Germania, Brazilia, Croaţia şi Marea Britanie. De altfel, la Middlesbrough, în aprilie, a fost descoperit şi Jamie Bates, câştigătorul turneului mondial la categoria grea, organizat la Mamaia, şi transmis în direct în 83 de ţări. Tot de acolo a fost selectat şi Micky Terrill, cel care a reuşit să-l învingă pe Dănuţ Hurduc, iar pe 21 iunie va lupta în turneul eliminatoriu la categoria cruiser. “Cred în crearea unei noi generaţii de eroi şi tocmai de aceea am lansat aceste program. Cu siguranţă şi în Olanda, care e patria acestui sport, sunt talente neşlefuite, iar din cei câteva zeci de sportivi trecuţi de preselecţie cel puţin unul sau doi vor reuşi să confirme la nivel global”, a declarat promotorul Eduard Irimia.

Invitaţi de cinci stele

Pe lângă cele câteva zeci de sportivi care au trecut de prima preselecţie, la Almere vor fi prezenţi şi mai mulţi sportivi care au intrat în legenda acestui sport. Deja cunoscut publicului din România după ce a urmărit pe viu mai multe gale Local Kombat şi Superkombat, Remy Bonjasky, retras recent din activitate, a confirmat deja participarea la evenimentul de sâmbătă, existând posibilitatea să vină cu o parte dintre sportivii săi de la Academia pe care a fondat-o în Almere. Conform partenerului Superkombat din Olanda, Milton Felter, printre invitaţi se numără legendarul Ernesto ”Mr Perfect” Hoost, deţinătorul de recorduri în materie de finale K-1, dar şi olandezul Andy Souwer, câştigător în 2005 şi 2007 al circuitului K-1 Max. “Ne-am propus ca prin aceste selecţii să descoperim noi talente pentru Superkombat, consider că Superkombat este viitorul şi totodată singura organizaţie care descoperă sportivi şi totodată le oferă şansa de a lupta pe o platformă mondială. Ştiu că Olanda are o bază de talente uriaşă şi au o şansă mare. Am vorbit chiar ieri cu Andy Souwer şi era fericit de faptul că Superkombat ajunge în Olanda, ceea ce înseamnă mult”, a afirmat Milton Felter.

Gală pe 27 septembrie în Olanda

Selecţiile de pe 8 iunie vor avea şi un caracter de promovare al galei Superkombat World Grand Prix IV, care va avea loc pe 27 septembrie, tot la Almere, şi care va fi transmisă în direct în peste 80 de ţări de pe 5 continente. De altfel, marele premiu al selecţiilor va consta într-un loc în programul evenimentului din toamnă, acolo unde, dintre români, vor lupta Cătălin Moroşanu şi Raul Cătinaş. Cu o populaţie de aproximativ 200.000 de locuitori, Almere este cel mai nou oraş din Ţara Lalelelor, prima casă fiind construită în urmă cu doar trei decenii.

Conceptul VIP prinde contur

Lansat în primăvară, conceptul creat de Eduard Irimia pentru sectorul VIP a început să prindă contur, tot mai multe persoane publice şi oameni de afaceri luând parte la galele Superkombat. De altfel, la Mamaia, în urmă cu o săptămână, evenimentul a fost dedicat exclusiv acestui public. De la Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Delta Litoral, până la viceprimarul Constanţei, Gabi Stan, sau vedetele tv, Dana Săvuică şi Tania Budi, ori cântăreţul F. Charm şi designerul Cristian Ion, toţi au fost prezenţi la mesele amenajate în jurul ringului. “Am dezvoltat acest concept ca pe un loc unde oamenii nu vin doar pentru entertainment, ci şi pentru a discuta idei şi a crea diverse planuri de afaceri împreună”, a spus Eduard Irimia. De altfel, pe 8 iunie, la Almere, Irimia va promova acest concept şi pentru piaţa olandeză, fiind cunoscută apetenţa batavilor pentru galele de kickbox. “Ţinând cont că vom avea gală pe 21 iunie, în care vor lupta şi olandezi, le vom propune pachete all inclusive, de la bilet de avion, hotel, bilet la gală şi până la after-party, deoarece sunt mulţi olandezi interesaţi de astfel de sejururi”, a afirmat oficialul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-06-01

In legatura cu acest articol...

PUTEREA peste tot. Ce premii au primit luptătorii Superkombat după gala Superkombat de la Mamaia

Românii au pierdut confruntarea cu străinii de la Superkombat VIP Mamaia

Gladiatorii se confrunta pentru ultima oara inaintea galei Superkombat de la Mamaia
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine