2020-02-18 17:19

Tăriceanu, IRONII la ceas de seară la adresa serialului ”Game of Thrones”

 |  22:10
Tăriceanu, IRONII la ceas de seară la adresa serialului ”Game of Thrones”

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a postat pe Facebook un mesaj în care spune că a încercat "să se lumineze" ce este Game of Thrones și cu "această agitație", iar tot ce a înțeles din explicațiile fiului cel mare este că "nu se ştie dacă acest Jon Snow trăieşte sau nu la final". Cineva i-a comentat că este ironic şi că s-ar referi, de fapt, la Liviu Dragnea, iar Tăriceanu i-a răspuns făcându-i cu ochiul.

Tăriceanu a scris, pe Facebook, că de câteva zile vede peste tot numai bannere cu Game of Thrones, iar ieri seară a încercat să se "lumineze" și l-a întrebat pe băiatul său mai mare ce e cu "toată această agitație". "Răspunsul lui: cum, nu ai auzit de Jon Snow, de Daenerys Targaryen? Dar tu la ce te uiti? Pe vremea mea (iată că am ajuns să spun și asta) eroii erau Pistruiatul, Anton Lupan din toate „Pânzele sus” sau Plutonierul Căpșună cu câinele Costel, iar chestiunile SF erau în cărțile lui Jules Verne. Dar pe nicăieri nu am auzit de Targaryen sau Lannister", scrie Tăriceanu. El mai spune că din toate explicațiile primite a înțeles un lucru: că "nu se știe dacă acest Jon Snow trăiește sau nu la final": "Asta încă nu mi-e clar. Nu ştiu cine mă poate lămuri. Se pare că nu am altă variantă decât să mă uit. Sau să citesc toate volumele". Postarea lui Tăriceanu a strâns zeci de comentarii, unul dintre ele fiind: "Eu cred că domnul Călin este ironic şi se referă la domnul Dragnea... așa am impresia”. Tăriceanu i-a răspuns celui care a scris făcându-i cu ochiul.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-19Parerea ta...

ANONIM
19 Apr 2019

La fel si johanus ,i a scris dar el i a facut cu curul Iohanus curdefer !
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
19 Apr 2019

cainele moare de drum lung si prostariceanu moare de grija altuia....bah maimutoi oparit mai bine te intrebi cand o sa dai socoteala pentru ciordelile multiple pe care le-ai facut nu ce se intampla cu serialul lui papura Voda
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine