2019-10-17 11:06

Te uiți la GAME OF THRONES? Iată cum poți câștiga BANI

 |  22:29
Te uiți la GAME OF THRONES? Iată cum poți câștiga BANI

"Game of Thrones este un serial a cărui popularitate a crescut de la un sezon la altul, iar unul dintre motivele pentru care fanii iubesc acest serial este faptul că este filmat în locaţii reale în diferite locuri de pe glob și are personaje carismatice și bine conturate.

O agenţie de pariuri din România oferă clienţilor posibilitatea de a paria cine va fi conducătorul celor 7 regate la finalul sezonului 7 din serialul Game of Thrones, scrie businessmagazine.ro.

Cele mai mari şanse pare să le aibă Cersei Lannister, care beneficiază de o cotă de 3. Mai exact, dacă pariaţi 2 lei pe Cersei, puteţi câştiga 6 lei după difuzarea ultimului episod al sezonului.

Cersei e urmată de "mama dragonilor", Daenerys Targaryen, cu o cotă de 5; al treilea pretendent e faimosul Jon Snow, cu o cotă de 5.

La capătul opus se situează cei fără prea mari şanse de se urca pe tron: Yara Greyjoy, Daario Naharis şi Gilly, toţi cu cote de 120.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-08-03Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Vamă la pariuri. O fi bine, o fi rău? În anul 2000, Dinu Gheorghe era numit şef la Direcţia Generală a Vămilor, instituţie de la care şi-a căpătat renumele de Dinu „Vamă”. Ulterior, a condus din funcţia de preşedinte echipele de fotbal Rapid, FC Braşov şi Astra. În urmă cu o lună şi ceva, părăsea Giuleştiul, ocupându-se mai nou de pariuri sportive
23 Mar 2015

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray