2019-09-15 17:14

Terapia subliminală. Cum ne putem folosi de Centrum pentru o viață fericită

 |  15:31
Terapia subliminală. Cum ne putem folosi de Centrum pentru o viață fericită

Specialiştii susţin că au descoperit şi au aplicat cu succes o metodă revoluţionară care ne ajută să apelăm la partea centrală a fiinţei noastre, cunoscută drept Centrum (sau Inteligenţa Superioară), element care se află în spatele tuturor reuşitelor noastre, ideilor, dorinţelor şi experienţelor cele mai înalte despre viaţă.

Terapia subliminală. Cum ne putem folosi de Centrum pentru o viață fericită
zoom

Această metodă poartă numele de Terapie Subliminală, cunoscută şi ca Tehnica Centrum, şi reprezintă un procedeu prin care putem obţine o colaborare eficientă între resursele noastre interioare, între inteligenţa şi conştiinţa noastră profundă, astfel încât să scoatem la suprafaţă experienţele cele mai frumoase din viaţă şi să le retrăim în viitor. Revoluţionara tehnică e prezentată publicului din România de Asociaţia Română de Hipnoză, după mai multe conferinţe şi ateliere de lucru susţinute de specialiştii români în Statele Unite ale Americii, fiind importată, astfel, direct de la autorul ei, Dr. Ed Yager.

Terapie Subliminală se bazează pe principiul conform căruia personalitatea umană este alcătuită din mai multe aspecte sau fațete, iar toate acestea sunt controlate de o parte centrală care a fost denumită generic „Centrum”. În timpul ședinței, rolul unui specialist este să se conecteze la această parte centrală şi să îl ajute pe client să îşi angajeze inconştientul pentru a descoperi cauzele problemelor, indiferent că sunt de ordin fizic, emoţional, intelectual sau comportamental, pentru ca apoi să le rezolve, prin re-cadrare şi re-condiţionare.

Terapia subliminală. Cum ne putem folosi de Centrum pentru o viață fericită
zoom

„Partea cea mai frumoasă a Terapiei Subliminale este că, odată ce a fost învăţată şi experimentată de mai multe ori, poate fi reprodusă, oricând dorim, cu sau fără ajutorul unui specialist. Tehnica se folosește de o abilitate mentală specială pe care fiecare dintre noi o avem: imaginația. Terapia Subliminală s-a dovedit a fi extrem de eficientă atât în tratarea a numeroase afecțiuni, cum ar fi: blocaje emoționale, frici, fobii, anxietate, insomnie, stări de depresie, dureri și disfuncții psihosomatice, etc. sau pur și simplu pentru a atinge potențialul și succesul maxim, prin armonizarea resurselor interioare, prin conlucrarea cu centrul ființei”, declară Angela Nuţu, vicepreşedintele Asociaţiei Române de Hipnoză.

Pentru a elucida adevăratul sens şi scop al Terapiei Subliminale ca proces terapeutic și pentru a populariza cât mai mult această știință și artă terapeutică și de dezvoltare personală, Asociaţia Română de Hipnoză, în parteneriat cu Pro Succes Training, a lansat proiectul „Puterea Minții”, adresat atât formării viitorilor specialişti în domeniu, cât şi publicului larg. Acest proiect conține programe specializate de formare în tehnici inovatoare de lucru cu forța extraordinară a subconștientului, cum ar fi Terapia Resurselor, Terapia Subliminală sau Training Profesional de Hipnoză.

Terapia subliminală. Cum ne putem folosi de Centrum pentru o viață fericită
zoom

Comunici cu... „butucul roții”

Putem să ne gândim la acest Centrum ca și cum ar fi butucul unei roți, sau cotorul unei cărți. În loc să căutăm noi acea „parte” sau „părți” din noi care cauzează problema, specialiștii comunică direct cu Partea Centrală, Partea Extra-Conștientă și ne folosim de ea pentru a obține rezultatul dorit.

Terapia Subliminală propune trei domenii de funcționare mentală: Conștient, Subconștient și Extra-conștient. La nivel Extra-conștient se află abilități care nu sunt disponibile minții conștiente și care pot fi accesate comunicând cu Centrum.

Eliminarea problemelor psihologice și psihogene este realizată prin efectul de „re-educare” a părților cauzatoare de probleme ale minții subconștiente; aceasta reprezintă munca pacientului din terapie. Această transformare se realizează prin intermediul Centrului, urmând o serie de întrebări simple, logice și directe ceea ce duce la o soluționare foarte rapidă a problemei.

Faptul că Terapia Subliminală abordează cauza problemei și nu simptomele sale, o face să fie foarte eficientă şi focalizată, lucrând mai repede decât alte terapii tradiţionale. Cei mai mulţi pacienţi obțin soluționarea în maxim 3-4 ședințe.

Această metodă utilizează fenomenele hipnotice în scop terapeutic fără a fi nevoie de inducție formală, de transă. Poate fi aplicată fie de sine stătător sau împreună cu alte modalități și tehnici terapeutice.

Puteți afla AICI mai multe informații despre Terapia Subliminală de pe pagina sa de prezentare


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray