2020-01-25 06:28

Topul celor mai ciudate parfumuri inventate vreodată

 |  18:59
Topul celor mai ciudate parfumuri inventate vreodată

De la aromă de sângela miros de vopsea, producătorii de parfumuri se străduiesc să inventezesubstanţe ingenioase pentru gusturi excentrice.

My DNA Fragrance

Se cunoaşte faptul cănici un om nu se aseamănă cu celălalt, însă de acum, nici un om nu va maimirosi ca celălalt. Compania care produce My DNA Fragrance creează aroma pebaza trăsăturilor genetice unice ale clienţilor. Aceasta întrucât se ştie căoamenii îşi aleg partenerii în funcţie de mirosul lor, acest fapt oglindindcompatibilitatea între ADN-urile umane. De fapt, oamenilor le place mirosul partenerilor care au un ADN câtmai diferit de al lor. Asta pentru că în adâncul fiinţei noastre ne dorim săfacem copiii cât mai sănătoşi, iar pentru acest lucru avem nevoie de varietateagenelor. Astfel, dacă întâlnim o persoană a cărei miros nu ne place, astaînseamnă că ADN-ul ei este apropiat de al nostru, deci avem tendinţa naturalăde a o respinge.

Purtând unparfum-declaraţie, măcar te asiguri că persoana care te "adulmecă" nu va trebui să seapropie prea tare de tine ca să îşi dea seama dacă eşti viabil sau viabilă.Compania care produce aceste parfumuri personalizate intenţionează să creeze olinie nouă de parfumuri dedicate celebrităţilor. În caz că eşti curios să miroşiADN-ul lui Marilyn Monroe sau cel al lui Barack Obama…

Secretion Magnifique -sânge, sperma şi salivă

Câteva parfumuri dinseria à la française. Cineva care nu este un foarte mare fan al curăţeniei şivrea să oripileze pe cei din jur sau este, pur şi simplu, nonconformist are deales între trei arome ideale… pentru a întoarce capetele şi nasurile. Oricineva fi pus în faţa unei adevărate provocări atunci când va trebui să aleagădintre: aromă de sânge, cea de spermă sau saliva. Ce să fie oare?

Vulvă Flagrance

Vulvă Original nu este unparfum, cel puţin asta susţin producătorii. Este o aromă egoistă, pentru cămenirea sa este să stimuleze exclusiv persoana care o poartă. Spre deosebire deparfumurile menite să ascundă mirosurile naturale ale corpului, Vulvă Originalchiar are aromă vaginului.

Nu se ştie exact de cecineva ar purta această aroma, însă producătorii spun că a fost gândit pentru afi "consumat" de proprietar prin aplicarea unei picături pe piele şiadulmecarea ei ulterioară.

Stilton Cheese Perfume

Acum francezii se pot răzbunape oamenii care le critică brâzeturile purtând o aromă unică - de brânză,bineînţeles. Se cheamă Stilton Cheese Perfume şi are o aromă de pământ şifructe. Şi brânză.

Burger King Body Spray

Tot ce e nesănătos, miroasemereu bine. Burgeri uriaşi, cartofi prăjiţi, toate se străduiesc să miroasă câtmai bine atunci când treci pe lângă vitrină, repetându-ţi în cap că de dataasta nu ai să mai cazi pradă tentaţiei. Şi totuşi…

Pentru cei care nu se maisatură de mirosul de mâncare nesănătoasă, Burger King a lansat în anul 2008 unparfum cu miros de carne, numit Flame. Destul de sugestiv, aş spune. În SUAeste disponibil pentru suma de 4 dolari.

Lobster Scent

Revenim la Demeter şi laparfumurile lor trăsnite. De data aceasta, vorbim despre parfumul cu aromă demare… mai exact, de homar. Lobster este combinaţia perfectă între mare, carnedulce şi unt topit.

Wode Paint:parfumul-vopsea

Cei cărora le place să îşivopsească trupul cu vopsea (de bunăvoie şi nesiliţi de nimeni) o pot face acum custil. Pentru că există un produs 2 în 1: vopsea şi parfum. Wode Paint esteprimul parfum vizibil de la Boudicca. Acesta se comercializează într-un sprayde tip graffiti şi te colorează în albastru cobalt. Partea bună este că după untimp va dispărea de pe corp şi de pe haine. Pentru cei care urăsc culoareaalbastru cobalt, parfumul există şi în varianta Wode Scent - paint free.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-07-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine