2019-11-18 08:52

Trucuri pentru diminuarea ridurilor:capsulele cu acid hialuronic

 |  19:52
Trucuri pentru diminuarea ridurilor:capsulele cu acid hialuronic

Nu există femeie care să nu-şi dorească „tinereţe fără bătrâneţe” şi care nu luptă să-şi păstreze un ten cât mai frumos. Din fericire, secolul în care trăim ne oferă tot felul de inovaţii, fel şi fel de produse se lansează pe bandă rulantă pentru a ne veni în ajutor, astfel încât chipul nostru să arate cât mai bine. Capsulele cu acid hialuronic pentru ten se regăsesc printre recomandările specialiştilor în materie de frumuseţe, ele având la bază ingrediente active, care se pot fixa în profunzimea ridurilor, absorbind umiditatea şi diminuând ridurile.

Ritualul nostru de îngrijire trebuie să fie unul cât mai complex. Pe lângă cremele obişnuite, de zi sau noapte, trebuie să avem în vedere şi alte produse, astfel încât semnele trecerii timpului să nu-şi lase amprenta asupra chipului nostru. O misiune destul de grea, însă nu neapărat imposibilă. Cel puţin asta promit specialiştii din domeniul frumuseţii.

„Principala cauză a îmbătrânirii pielii este deshidratarea fiziologică, iar acest fenomen se produce în mod firesc din cauza faptului că, pe măsură ce înaintăm în vârstă, corpul sintetizează cantităţi mai mici de acid hialuronic, dar şi de colagen, elastină şi reticulină, fibroblastele care susţin pielea şi asigură fermitatea ţesutului epitelial. Acidul hialuronic aflat în spaţiile dintre acestea asigură hidratarea celulară şi, implicit, aspectul luminos, odihnit şi tânăr al pielii. Nu întâmplător este din ce în mai des folosit pentru remodelarea trăsăturilor buzelor şi «ştergerea» ridurilor”, ne-a explicat cosmeticiana Luminiţa Tătaru.

Acidul hialuronic pare să fie un aliat de bază pentru diminuarea aspectului ridurilor. „Spre deosebire de acidul hialuronic injectabil, care trebuie administrat o dată la 6 luni, produsele cosmetice pe bază de acid hialuronic oferă un aport constant de substanţă necesară pentru menţinerea structurilor pielii. Rezultatele vizibile pe termen lung şi chiar de la primele utilizări ajută la evitarea apelării la chirurgia estetică şi la a dobândi acea «tinereţe fără bătrâneţe»”, a mai completat ea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-30

Mai multe imagini:
Trucuri pentru diminuarea ridurilor:capsulele cu acid hialuronic
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray