2019-08-20 04:42

Tudor Chirilă, ATAC la Dragnea: ”Ce a făcut el, o să-l coste”

 |  19:36
Tudor Chirilă, ATAC la Dragnea: ”Ce a făcut el, o să-l coste”

Tudor Chirilă a vorbit joi, într-un interviu pentru Europa FM, despre evenimentele din ultimele săptămână, explicând care crede că ar trebui să fie rolul artiștilor în spațiul public și comentând, totodată, declarațiile controversate ale politicienilor referitoare la protestele recente.

”Se alimentează ideea că un artist trebuie să stea în banca lui, să-și vadă de treaba lui și să nu facă politică. Și aici ar trebui să operăm cu o disticție: un om care-și spune părerea vis-a-vis de lucruri care-l afectează în mod direct și țin de colectivitate, de comunitate și de cetate…Eu cred că ceea ce se numește și riscă să devină limbaj de lemn în societatea civilă înseamnă exact asta – faptul că îți spui părerea, nu înseamnă că fac politică. Cetățenii au obligația să facă politică, nu doar atunci când se duc la vot, ci tot timpul”, a declarat Tudor Chirilă.

Artistul a mai spus Liviu Dragnea a încălcat ordinea din partid prin declarațiile făcute în contextul protestelor. Liderul PSD a afirmat atunci că manifestațiile de stradă sunt un început de lovitură de stat.

”Liviu Dragnea a încălcat ordinea în partid în mod flagrant și pentru asta va plăti, pentru că în PSD există un singur om care poate să vorbească despre două aspecte: lovitura de stat și mineriade. El este Ion Iliescu. Faptul că Dragnea a atins acest subiect spunând că protestele din stradă au fost o mineriadă, o să-l coste. Și-a dat cu părerea unde nu se pricepe. Nu știe să facă nici mineriade și nici lovituri de stat. Eu știu că PSD-ul e un partid organizat. Acolo e o ierarhie – nu vorbești așa, când vrei tu”, a mai spus Tudor Chirilă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-28Parerea ta...

GOGU DE LA SCULARIE
27 Ian 2017

Chirilă,iar nu ți-ai băut urină și vorbești prostii.......Capul la fund ....Sau poate vrei din față....Să iei urina de la sursă,direct
T M
27 Ian 2017

Meri la Dra...gnea
T M
27 Ian 2017

Meri la Dra...gnea
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray