2019-10-17 23:34

TV Sky renunţă la difuzarea serialului cu Michael Jackson

 |  20:18
TV Sky renunţă la difuzarea serialului cu Michael Jackson

Postul britanic de televiziune Sky anunţă că renunţă la difuzarea unui episod pilot, din cadrul unui serial de comedie, din cauza criticilor primite cu privire la parodierea lui Michael Jackson, informează DPA.

După difuzarea de joi a episodului pilot în care actorul britanic Joseph Fiennes interpretează rolul Regelui Pop, fiica regretatului muzician şi-a exprimat pe Twitter dezgustul faţă de “parodierea jalnică” a tatălui său. “"Sunt incredibil de ofensată de aceasta, aşa cum sunt sigură că sunt o mulţime de alţi oameni, şi sincer mă face să vomit”, a scris pe reţeaua de socializare Paris Jackson, în vârstă de 18 ani.

Fiennes, în vârstă de 46 de ani, a declarat înainte de începerea producţiei serialului că a fost “şocat” că a luat rolul, fiind un londonez alb, din clasa de mijloc.

Sky Arts a arătat într-o declaraţie că a luat decizia de a nu difuza episodul ţinând cont de îngrijorările exprimate de rudele apropiate ale lui Michael Jackson, arată DPA. Episodul pilot se baza pe o presupusă călătorie cu maşina a lui Jackson pe care acesta ar fi făcut-o de la New York la Los Angeles cu Elizabeth Taylor şi Marlon Brando după atacurile teroriste de la 11 septembrie 2001.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray