2020-08-08 04:21

Ultimele vești despre starea Regelui Mihai I

 |  23:13
Ultimele vești despre starea Regelui Mihai I

Consilierul Casei Regale, Luca Vlad, a declarat pentru News.ro ca starea de sănătate a Regelui Mihai I este bună. „Starea de sanatate a Majestatii Sale, a regelui Mihai al Romaniei este îmbucurătoare”.

Luca Vlad a vorbit despre cum se simte Regele Mihai la un eveniment care a marcat 150 de ani de la promulgarea primei Constitutii moderne a Romaniei, in anul 1866. „Am avut onoarea sa ma intalnesc cu Majestatea Sa acum trei saptamani, pe 2 iunie, si am fost bucuros sa il vad bine, in sensul ca am putu sa avem o audienta si era intr-o stare, as putea sa spun, imbucuratoare”, a declarat consilierul Casei Regale pentru News.ro.

Consiliul Regal s-a intrunit pe 1 si 2 martie 2016 la cererea Majestatii Sale, la Morges, Elvetia. Consiliul Regal a luat nota de starea de sanatate a suveranului, care suferise o interventie chirurgicala necesara pentru tratarea cancerului. Majestatea Sa se afla in acest moment intr-o perioada de refacere.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-07-01Parerea ta...

UN NATIONALIST ROMAN
01 Iul 2016

Ce palate , castele , conace , paduri , mosi , terenuri , mai vrea si fara sa plateasca impozit . Pe la rudele lui din Anglia tradatoare , nu se duce sa faca sluj , la verisori ? Pentru Tara ?
MJ_VLADIANA
02 Iul 2016

Noi ne-am rugat pentru sanatatea Majestatii Sale si multumim pentru aceasta veste buna!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz