2020-08-13 06:31

Un medic italian vrea să realizeze primul transplant de cap în 2017. Intervenţia chirurgicală va dura aproximativ 36 ore

 |  10:59
Un medic italian vrea să realizeze primul transplant de cap în 2017. Intervenţia chirurgicală va dura aproximativ 36 ore

Medicul italian care vrea să facă primul transplant de cap şi-a prezentat ideea în Statele Unite, cu scopul de a atrage susţinători şi finanţare. Sergio Canavero ar vrea să realizeze transplantul în 2017, intervenţia chirurgicală fiind estimată să dureze 36 de ore.

Alături de doctorul Sergio Canavero, la reuniunea anuală a Academiei americane a neurochirurgilor a fost şi cel care şi-a dat acordul să-i fie pacient, un rus în vârstă de 30 de ani.

Acesta suferă de o boală care i-a distrus muşchii şi care l-a lăsat aproape complet paralizat. Medicul italian este conştient că operaţia va depăşi frontierele actuale ale ştiinţei, culturii şi religiei, dar este pregătit psihic pentru valul de critici.

Sergio Canavero ar vrea să realizeze transplantul în 2017. Intervenţia chirurgicală este estimată să dureze 36 de ore, iar costurile se ridică la 18 milioane de dolari. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz