2019-10-23 16:40

Un nume mare de la HOLLYOOD se pregătește să RENUNȚE la actorie

 |  15:45
Un nume mare de la HOLLYOOD se pregătește să RENUNȚE la actorie

Un nume celebru de la Hollywood a anunţat că vrea să renunţe la actorie în următorii ani, pentru a se dedica doar regiei şi producţie de film, potrivit contactmusic.com, citat de Mediafax.

Aflat în Puerto Rico pentru a-şi prezenta cel mai recent film, "Primal", de Nick Powell, Nicolas Cage, în vârstă de 54 de ani, cunoscut pentru roluri în pelicule precum "Ghost Rider" şi "National Treasure", a declarat pentru jurnalişti: "În ceea ce priveşte producţia şi regia, da, mă întorc la producţie. Compania mea, Saturn Films, este implicată în toate lungmetrajele pe care le fac acum. Regia este ceva ce vizez să fac, pentru că acum sunt în principal artist de film. Voi mai face asta trei sau patru ani şi apoi vreau să mă concentrez mai mult pe regie", a spus Cage.

În cei peste 30 de ani de carieră, Nicolas Cage a realizat peste 40 de filme, printre care se numără "Părăsind Las Vegas" (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, şi "Suflet sălbatic" (1990), în regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes.

A fost de două ori în România

În 2010, actorul a filmat în România pentru filmul "Ghost Rider - Spirit of Vengeance", care a fost lansat în 2012. În luna februarie 2014, Nicolas Cage a revenit în România pentru a lucra la filmul "The Dying of the Light", în regia lui Paul Schrader.

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray