2020-07-07 20:08

Un român va da piept cu turcul Saki, cel mai bun luptător al planetei: “O să câştig ca Ştefan la Războieni”

 |  16:51
Un român va da piept cu turcul Saki, cel mai bun luptător al planetei: “O să câştig ca Ştefan la Războieni”

Una dintre vedetele din România ale circuitului Superkombat, Sebastian Ciobanu, va avea parte de meciul carierei pe 17 aprilie, la Dubai, atunci când îl va înfrunta pe campionul mondial Gokhan Saki. De asemenea, promotorul Eduard Irimia a fost invitat la negocieri pentru potenţială gală Superkombat în cel mai mare oraş din Emiratele Arabe Unite.

Confruntarea dintre cei doi va fi meciul vedetă al galei Global Fighting Championship, care se va disputa pe arena Dubay Duty Free, aceeaşi unde Simona Halep a câştigat turneul de tenis la începutul acestui an. Printre sportivii anunţaţi în gala din Emiratele Arabe Unite se mai numără Zabit Samedov şi Danyo Ilunga.

Cu 27 de victorii, 13 înfrângeri şi o remiză în palmares, Ciobanu a reuşit să învingă de-a lungul carierei câteva nume mari, precum Mighty Mo, Doug Viney (n.r. campionul K-1 Las Vegas) şi Dzevad Poturak, deşi de fiecare dată a acceptat să lupte la o categoria superioară de greutate. Oponentul său, turcul Saki, are 81 de victorii, dintre care 58 înainte de limită, şi doar 16 înfrângeri, iar în ultimii ani i-a făcut KO pe Daniel Ghiţă, Tyrone Spong şi Anderson Silva.

"Nu aş fi acceptat acest meci dacă nu credeam în şansele mele. Nu e prima oară când vin din această postură şi îi transmit lui Saki să nu mă subestimeze. Probabil se gândeşte că va avea un meci uşor, dar îi va face cunoştinţă cu pălitura moldovenească. Aşa cum Ştefan cel Mare i-a bătut pe turci la Războieni, aşa o va face Fiul lui Dracula cu Saki la Dubai", a spus Ciobanu, pregătit la Scorpions Cotnari Iaşi de Mihai Constantin.

Pentru duelul cu Saki, care are deja două victorii în faţa lui Daniel Ghiţă, ieşeanul se va antrena alături de Cătălin Moroşanu, vedeta Superkombat care tocmai a câştigat reality show-ul "Sunt celebru, scoate-mă de aici".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-16Parerea ta...

KELEMEN HUNOR-IȘTANBULĂ
25 Mar 2015

HAI SA KIȘTYGY PE KYZDA MATY, ROHMANK IMPUȚYT. HAI SYKTYR KAKKATT.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz