2020-02-16 22:11

Un barbat din Paris acuzat de frauda de paternitate

 |  18:42
Un barbat din Paris acuzat de frauda de paternitate

Unbărbat din Paris, care a înregistrat 55 de copii cu 55 de femei diferite, riscăo pedeapsă de 10 ani în închisoare, fiind suspectat de fraudă a paternităţii. Bărbatul,în vârstă de 54 de ani, de origine africană, a cărui nume nu a fost identificatde către autorităţi, a fost arestat în apartamentul său din Paris, în timpulunei raide a poliţiştilor care s-au autosesizat din cauza faptului că mai multde 50 de persoane erau înregistrate la acea adresă.

Poliţiasuspectează bărbatul că este implicat într-o înşelătorie pentru a obţinebeneficii sociale care ar fi costat statul francez mai mult de un milion deeuro în fiecare an. "La acest moment, 42 de femei au fost identificate şifiecare a declarat că bărbatul este tatăl biologic al copiilor lor", araportat poliţia pariziană într-un comunicat. Se pare că bărbatul a mărturisitcă agăţa femeile în baruri, în cluburi sau ocazional pe când vizita alte ţări,precum Senegal, Cameroon şi Mali.

Pentruo taxă de 150-200 de euro, acesta înregistra copii şi mamele lor în sistemulsocial francez, ceea ce-i conferea drept de reşedinţă permanentă şi beneficiisociale egale cu ale oricărui alt francez. Potrivit declaraţiilor unora dintremame, acestea primeau şi până la 7.500 de euro în unele luni de la bărbat."Autorităţile vor continua investigaţiile pentru a vedea în urma testelorADN, dacă bărbatul este într-adevăr tatăl celor 55 de copii cărora le-a datnumele său", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Paris.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-08-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine