2019-11-15 00:27

Valerie Cioloș vrea să se implice mai mult în proiectul ”Cumințenia Pământului”

 |  08:20
Valerie Cioloș vrea să se implice mai mult în proiectul ”Cumințenia Pământului”

Soţia premierului Dacian Cioloş, Valerie Cioloş-Villemin, a declarat, sâmbătă seară, la Alba Iulia, că îşi doreşte să se implice mai mult în proiectul ”Cuminţenia Pământului” pentru a ”promova nişte valori în această ţară şi a da încredere oamenilor că au cu ce se mândri”.

”Aş vrea să mă implic mai mult şi la proiectul cu Brâncuşi. O să vedem ce o să fie cu el.(…) Să putem promova nişte valori în această ţară şi să dăm încredere oamenilor că au cu ce se mândri şi se pot hrăni din ceea ce este aici; şi celor plecaţi în străinătate. Acele milioane de oameni. Am aflat cu stupoare că patru milioane de oameni sunt în afară şi acesta e totuşi un mare semn de întrebare”, a spus Valerie Cioloş-Villemin, sâmbătă seară, la finalul unei gale caritabile care a avut loc la Alba Iulia, în timpul căreia a şi cântat.

Întrebată ce va face după ce soţul său, Dacian Cioloş, nu va mai fi premier şi dacă îşi doreşte să rămână în România, Valerie Cioloş-Villemin a spus că îşi doreşte asta.

”Eu aş vrea, aş vrea, dar o să vedem cum o să ne prindă viaţa. Vreau să cânt, o să cânt în continuare”, a spus soţia premierului.

Valerie Cioloş-Villemin a mai spus că a venit la Alba Iulia pentru a oferi susţinere femeilor din municipiu în gala caritabilă. 

”Aveţi o comunitate foarte specială. Aici este un eveniment pentru femei. E cam nevoie mare de susţinere pentru ele, să se afirme mai mult valorile feminine în societate. Noroc că suntem într-o ţară şi pe un continent unde putem, ca femei, să ne exprimăm. Cred că e important ca fiecare dintre noi, femeile, să ne asumăm aceste calităţi şi valori feminine, să putem merge mai departe”, a mai spus Valerie Cioloş-Villemin.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-16Parerea ta...

ANONIM
16 Oct 2016

Madame, pour quoi? Tu n'a pas de talent en musique! Vas en France avec ton mari! Laissez nous ! Je vous demande Madame! Allons enfants de la patrie / Le jour de gloire est arrive...mais pas avec vous !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray