2020-07-05 05:06

Vedetele îşi pun muşchii la bătaie pentru un scop nobil

 |  21:01
Vedetele îşi pun muşchii la bătaie pentru un scop nobil

Vedetele autohtone se vor confrunta joi într-o competiţie de skanderbeg, în care cap de afiş va fi un duel al sex-simbolurilor, cântăreţul Bogdan Vlădău şi actorul american Paul Logan. Dana Săvuică, Dan Helciug, Victor Slav, Cătălin Cazacu, Florentina Opriş, dar şi campionii Superkombat, Benjamin Adegbuyi şi Ciprian Sora, se vor număra printre cei care participă la evenimentul dedicat ajutorării unor elevi dintr-un centru de plasament.

Paul Logan, marea speranţă a filmelor de acţiune de la Hollywood, va sosi joi la Bucureşti cu o cursă de la Amsterdam, deoarece miercuri se va afla în capitala Olandei alături de promotorul Eduard Irimia pentru a selecta mai multe modele pentru prima gală Superkombat organizată în Ţara Lalelelor. La câteva ore după ce va face cunoştinţă cu ţara noastră, împreună cu Bogdan Vlădău, Victor Slav, esteticianul vedetelor Kasem, Dana Săvuică, Benjamin Adegbuyi, Ciprian Sora, Florentina Opriş, Dan Helciug şi Cătălin Cazacu, Logan se va antrena la World Class, din incinta Mall Promenada. Conform Luxury Events, compania organizatoare, fiecare minut din şedinţa de fitness va conta deoarece va ajuta un elev de la un centru de plasament să beneficieze de rechizite pentru anul şcolar care tocmai a debutat.

Duelul muşchilor la masa de skanderbeg

Joi, de la ora 19.00, la Trickshot Restaurant/Bowling, vedetele se vor muta la masa de skanderbeg, acolo unde vor fi prezenţi şi o parte dintre „greii” circuitului Superkombat. Cel mai aşteptat duel va fi între Vlădău şi Logan, care sunt la rândul lor practicanţi de arte marţiale. Vlădău s-a antrenat o bună perioadă de timp sub comanda lui Ciprian Sora, în timp ce Logan are centura neagră în karate, dar este practicant şi de aikido, jiu jitsu şi kendo. De altfel, nu ar fi exclus ca duelul dintre cei doi să se mute de la masa de skanderbeg în ring. De curând, promotorul Eduard Irimia a anunţat lansarea proiectului „Celebrity fight” în care starurile ar urma să se confrunte într-un meci spectacol în cadrul galelor Superkombat. „Nu ştiu cum e Logan, dar trebuie să recunosc că Bogdan Vlădău s-ar descurca fără probleme”, a spus Ciprian Sora.

Va premia femeile de succes

Dacă joi vor fi adversari, în schimb, vineri, de la ora 19.00, la Sunshine Events din Pipera, Logan şi Vlădău vor face echipă pentru a le premia pe cel mai bine cotate doamne din România în cadrul galei „Femei de Succes“, printre invitate numărându-se prinţesa Lia, Iuliana Tudor, Andra, Maia Morgenstern, Diana Bart sau Andreea Berecleanu. Dacă actorul american se va mulţumi să ţină un discurs, în schimb, Vlădău va cânta una dintre ultimele sale piese în faţa audienţei exclusiviste.

Selectează modele pentru Sexy-Kombat

Până la sosirea la Bucureşti, unde va fi cazat la Pullman, Paul Logan va zbura de la Los Angeles la Amsterdam. Miercuri, împreună cu Eduard Irimia,  la un hotel de lux din capitala Olandei, se va afla în juriul pentru selectarea modelelor care vor prezenta rundele în cadrul galei Superkombat World Grand Prix, organizată de promotorul român pe 27 septembrie. Printre sportivii anunţaţi în programul galei transmise în direct în 90 de ţări se numără Cristi Spetcu şi Cătălin Moroşanu, fostul candidat la europarlamentare urmând să lupte în meciul serii.

E noul Stallone de la Hollywood

În vârstă de 40 de ani, Paul Logan, un sex-simbol al Americii, a studiat medicina înainte de a-şi începe aventura în lumea cinematografiei. Primele roluri le-a primit în 1996, însă în ultimii ani, cariera sa a cunoscut adevăratul avânt, fiind în centrul mai multor producţii, în special de acţiune şi SF, cu buget mediu. Descris de celebrul site IMDB drept „diamantul neşlefuit din cinematografie de acţiune”, Logan ar urma să fie vedeta unei producţii româneşti, promotorul Eduard Irimia declarând public că intenţionează să lanseze un astfel de proiect.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-15

GALERIE MEDIA

Vedetele îşi pun muşchii la bătaie pentru un scop nobil
Vedetele îşi pun muşchii la bătaie pentru un scop nobil
Vedetele îşi pun muşchii la bătaie pentru un scop nobil
Vedetele îşi pun muşchii la bătaie pentru un scop nobil
Vedetele îşi pun muşchii la bătaie pentru un scop nobil
Vedetele îşi pun muşchii la bătaie pentru un scop nobil
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz