2019-10-23 13:18

VEȘTI PROASTE pentru anumiți utilizatori WhatsApp. Cine nu va mai putea folosi aplicația

 |  12:36
VEȘTI PROASTE pentru anumiți utilizatori WhatsApp. Cine nu va mai putea folosi aplicația

Utilizatorii telefoanelor Nokia cu sistem de operare Series 40 nu mai pot folosi de la începutul acestui an populara aplicaţie de chat WhatsApp.

Suportul oficial oferit de WhatsApp pentru telefoanele Nokia bazate pe sistemul de operare S40 s-a încheiat oficial la 31 decembrie 2018, astfel că utilizatorii acestor telefoane nu mai pot comunica prin intermediul aplicaţiei deţinute acum de Facebook.

S40 este sistemul de operare folosit de majoritatea telefoanelor Nokia obişnuite, adică cele care nu au funcţii de smartphone şi nu pot instala aplicaţii dintr-un magazin specializat.

Trecerea pe linia moartă a acestor telefoane vine după ce la mijlocul anului trecut acelaşi tratament l-a primit şi Symbian S60, sistemul de operare folosit de smartphone-urile vândute Nokia înainte de a fi achiziţionată de Microsoft.

Tot în 2017, WhatsApp a încetat să suporte alte sisteme de operare vechi, precum Windows Phone 7 sau versiunea clasică de BlackBerry OS, citeaza News.ro.

Următoarele pe lista neagră sunt versiunile foarte vechi de Android şi iOS. De la 1 februarie 2020, WhatsApp nu va mai funcţiona pe Android 2.3.7 (sau mai vechi) ori pe iOS 7 şi versiunile anterioare acestuia.

WhatsApp este în prezent cea mai populară aplicaţie de chat, având la ultima evaluare oficială peste 1,2 miliarde de utilizatori.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray