2020-02-28 23:25

VIDEO. EUROVISION 2015. VOLTAJ a câştigat finala naţională şi va reprezenta România la competiţia de la Viena

 |  07:05
VIDEO. EUROVISION 2015. VOLTAJ a câştigat finala naţională şi va reprezenta România la competiţia de la Viena

EUROVISION 2015. VOLTAJ a câştigat finala naţională şi va reprezenta România la competiţia de la Viena. Trupa Voltaj va reprezenta România la Eurovision Song Contest 2015, de la Viena (Austria), cu piesa "De la capăt", câştigătoare a finalei naţionale Eurovision, care s-a desfăşurat duminică seară, la Sala Polivalentă din Craiova, VIDEO mai jos.

EUROVISION 2015. VOLTAJ a câştigat finala naţională şi va reprezenta România la competiţia de la Viena. Trupa Voltaj, care va reprezenta România la Eurovision 2015, a fost aleasă în urma punctajului primit de la juriul de specialitate (50%) şi prin televoting (50%).

EUROVISION 2015. VOLTAJ a câştigat finala naţională şi va reprezenta România la competiţia de la Viena. Formaţia Voltaj a obţinut 4.707 voturi din partea publicului, care s-au transformat în 12 puncte, cărora li s-au adăugat cele 12 puncte din partea juriului.

EUROVISION 2015. VOLTAJ a câştigat finala naţională şi va reprezenta România la competiţia de la Viena. Pe poziţia a doua s-a situat Luminiţa Anghel ("A Million Stars"), cu 18 puncte, locul al treilea fiind ocupat de Ovidiu Anton ("Still Alive"), cu 15 puncte.

EUROVISION 2015. VOLTAJ a câştigat finala naţională şi va reprezenta România la competiţia de la Viena. Juriul selecţiei naţionale a concursului Eurovision a fost format din interpretul şi compozitorul Mihai Pocorschi, Ovi - Ovidiu Cernăuţeanu -, care a reprezentat România la Eurovision 2014, alături de Paula Seling, Bogdan Honciuc, corespondent pentru Eurovision în România şi Republica Moldova, Anca Lupeş, specialist în management şi impresariat artistic, şi compozitorul şi dirijorul Viorel Gavrilă (preşedinte).

EUROVISION 2015. VOLTAJ a câştigat finala naţională şi va reprezenta România la competiţia de la Viena. Imediat după ce au fost anunţate rezultatele votului publicului, Călin Goia, liderul trupei Voltaj, a declarat: "Nu ştiu ce va decide juriul, sper că la fel ca publicul. Până atunci, vreau să le mulţumesc tututor celor care ne-au votat, celor care cred în mesajul nostru, celor care cred că românii sunt nişte oameni cinstiţi care lucrează din greu, care fac sacrificii enorme şi Europa trebuie să ştie lucrul acesta şi copiii trebuie să nu mai fie singuri, să fie lângă părinţii lor".

EUROVISION 2015. VOLTAJ a câştigat finala naţională şi va reprezenta România la competiţia de la Viena. Călin Goia a mai afirmat că mesajul piesei a fost cheia succesului ei. "Oamenii au rezonat la mesajul nostru şi ne bucurăm din suflet, ne bucurăm că în aceste câteva săptămâni am reuşit să facem şi mai vizibilă campania noastră, site-ul www.delacapăt.ro dă rezultate şi mai bune şi beneficiarii sunt aceşti copii minunaţi de care trebuie să avem grijă, pentru că, aşa cum am zis, copiii sunt lumea de mâine", a completat Călin Goia.

EUROVISION 2015. VOLTAJ a câştigat finala naţională şi va reprezenta România la competiţia de la Viena. După ce trupa Voltaj a fost anunţată câştigătoarea ediţiei de anul acesta a Eurovision România, Călin Goia s-a declarat convins de faptul că juriul şi publicul au votat cu sufletul.

EUROVISION 2015. VOLTAJ a câştigat finala naţională şi va reprezenta România la competiţia de la Viena. "Cred că mesajul nostru se va face cunoscut în Europa", a spus Călin Goia, pe scena Eurovision.

EUROVISION 2015. VOLTAJ a câştigat finala naţională şi va reprezenta România la competiţia de la Viena. În finala naţională Eurovision au concurat: Voltaj - "De la capăt", Băieţii - "Dragoste în lanţuri", Tudor Turcu - "Save Us", Aurelian Temişan feat. Alexa - "Chica latina", Rodica Aculova - "My Light", Blue Noise - "Love Won't Run Away", Ovidiu Anton - "Still Alive", Lara Lee - "Superman", Super Trooper - "Secret Place", Luminiţa Anghel - "A Million Stars", Cristina Vasiu - "Nowhere", CEJ - "We Were In Love".

EUROVISION 2015. VOLTAJ a câştigat finala naţională şi va reprezenta România la competiţia de la Viena. După ce participanţii la finala naţională Eurovision România şi-au prezentat piesele cu care şi-au dorit să ajungă la finala de la Viena, Ruslana, câştigătoarea ediţiei din 2004 a Eurovision, a susţinut un recital.

EUROVISION 2015. VOLTAJ a câştigat finala naţională şi va reprezenta România la competiţia de la Viena. "România, sunteţi o ţară minunată, cu oameni frumoşi şi cu muzică deosebită. Trebuie să câştigaţi", a spus Ruslana, în limba română, pe scena Sălii Polivalente din Craiova.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-09

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine