2020-08-13 06:27

VIDEO. Trupa Voltaj s-a calificat în finala EUROVISION 2015

 |  07:26
VIDEO. Trupa Voltaj s-a calificat în finala EUROVISION 2015

Trupa Voltaj, reprezentanta României la EUROVISION 2015, s-a calificat în finala competiţiei, care va avea loc sâmbătă seara. Trupa Voltaj a trecut, marţi, de prima semifinală, care s-a desfăşurat în capitala Austriei.

Piesa cu care a concurat trupa Voltaj, "De la capăt/ All Over Again", are muzica creată de Călin Goia, Gabriel Constantin, Adrian Cristescu, Paduraru Silviu-Marian, Alstani Victor-Răzvan, şi versurile compuse de Călin Goia, Gabriel Constantin, Adrian Cristescu, Paduraru Silviu-Marian, Alstani Victor-Răzvan, Monica-Ana Stevens şi Andrei-Mădălin Leonte. Piesa, care face parte dintr-o campanie, trage un semnal de alarmă asupra situaţiei tuturor copiilor lăsaţi în urmă de părinţii plecaţi la muncă în străinătate.

"Intru în semifinală cu gândul la românii din străinătate şi la copiii pe care mulţi dintre ei sunt nevoiţi să îi lase acasă. Este un preţ uriaş pe care îl plătesc pentru visul unui trai mai bun. Melodia, show-ul de la Viena şi întreaga campanie vizează o problemă care afectează oameni din mai multe ţări şi îmi doresc ca mesajul nostru să răzbată dincolo de ecranele televizoarelor. Iar cei de acasă, chiar dacă nu ne pot vota, ştiu că vor fi cu sufletul alături de noi şi asta contează enorm", a afirmat solistul trupei Voltaj, Călin Goia, înainte de semifinala Eurovision.

Alături de artiştii români, în prima semifinală au participat Grecia, Macedonia, Estonia, Olanda, Republica Moldova, Finlanda, Belgia, Armenia, Serbia, Danemarca, Belarus, Rusia, Albania, Georgia şi Ungaria.

Ţările calificate în finala Eurovision 2015 sunt:

Albania, Armenia, Rusia, România, Ungaria, Grecia, Estonia, Georgia, Serbia, Belgia, Anul acesta, Republica Moldova, reprezentată de cântăreţul ucrainean Eduard Romanyuta, nu a ajuns în finala Eurovision.

Finaliştii - desemnaţi pe baza votului telespectatorilor şi a votului unui juriu de specialitate, în egală măsură - au fost anunţaţi într-o ordine întâmplătoare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-20

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

REDACȚIA
20 Mai 2015

ERATA. ESTE VORBA DESPRE TRUPA ”ELECTROAPARATAJ”, CARE S-A CALIFICAT, NU DESPRE AMEȚIȚII DIN TRUPA DE TREI RAHTZI CE SE CHEAMĂ ”VOLTAJ”. SCUZE!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz