2020-08-04 23:49

Violonistul André Rieu va susţine un al şaselea concert la Bucureşti

 |  13:27
Violonistul André Rieu va susţine un al şaselea concert la Bucureşti

Violonistul André Rieu va susţine al şaselea concert la Bucureşti, pe data de 7 iunie. Concertele de la Bucureşti sunt singurele organizate în aer liber pe care artistul le susţine în lume.

Biletele vor fi disponibile începând de joi, de la ora 9.00, în reţeaua Eventim şi prin partenerii autorizaţi, informează organizatorii concertului.

Violonistul André Rieu promite un eveniment unic, concertele de la Bucureşti fiind singurele organizate în aer liber pe care artistul le susţine în lume, pe lângă cele de la Maastricht, oraşul său natal.

Până în prezent s-au vândut peste 50.000 de bilete pentru concertele susţinute de André Rieu la Bucureşti.

"Dragi prieteni, sper ca aţi început cu bine noul an! Vă trimit salutări din Berlin, suntem în plin turneu în Germania! În ultimele săptămâni, am primit atât de multe mesaje de la oameni minunaţi. De aceea, mă bucur foarte mult că am reuşit să programăm încă un concert! Pe lângă tradiţionalele concerte în aer liber pe care le susţin în Maastricht, oraşul meu natal, concertele din România sunt unice, nu vom mai avea astfel de concerte în aer liber în anul 2015 nicăieri în lume! Nu pot să vă spun cât de mult aştept să ne întâlnim în aceste seri magice, la Bucureşti!", este mesajul transmis de André Rieu fanilor din România.

Violonistul André Rieu îi invită pe fanii români să intre în atmosfera de Valentine's Day cu un nou clip video dedicat special acestei zile. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz