2019-10-14 07:05

VIRAL: Scrisoarea EMOȚIONANTĂ a unei eleve pentru președintele Klaus Iohannis

 |  21:55
VIRAL: Scrisoarea EMOȚIONANTĂ a unei eleve pentru președintele Klaus Iohannis

O elevă a Colegiului Naţional Vlaicu Vodă din Curtea de Argeş i-a transmis un mesaj emoționant și trist preşedintelui Klaus Iohannis. Eleva comentează situația actuală din țara noastră și scrie că va pleca din România după terminarea studiilor.

”Bună ziua,domnule președinte! Astăzi m-am hotărât să vă scriu,să vă scriu fără a vă leza sau a vă adresa injurii fără de noimă. Mă numesc Deaconeasa Bianca-Ștefania și sunt elevă la Colegiul Național „Vlaicu Vodă” din Curtea de Argeș . Sunt in clasa a XII-a – ultimul an și vreau să vă spun că după ce voi promova acest ultim an în România voi pleca. Șansele de supraviețuire sunt aproape inexistente. Tehnologia nouă înlocuiește ușor ,ușor munca noastră.

Muncesc de la 13 ani pentru că altfel nu puteam trăi. Oamenii mor rând pe rând și urmăm și noi,generația anilor ’98-’99 pentru că suntem nevoiți să muncim ca sclavii în folosul comunității pe un salariu mizer. România a fost și este denigrată și decăzută de câțiva ani încoace. Ministrul Educației ce are de gând cu noi,câte schimbări să mai îndurăm pe ultima sută de metrii? Nu suntem o întruchipare a lui Albert Einstein! Voi părăsi țara datorită faptului că nu pot evolua,nu mă pot exprima și cu atât mai puțin,nu pot trăi.

Chiriile sunt mari,gazele sunt scumpe,electricitatea costă,apa costă ,impozitele sunt mari de asemenea,traiul este scump – o să ajungem să ne plătim și oxigenul la un moment dat datorită defrișărilor? Părinții noștri se chinuie să trăiască de pe o zi pe cealaltă fiind exilați din propria lor lume la țară. Credeți că viața la sat este mai minunată ? Nu! Oamenii muncesc un conac pe 20 lei și ca să fim sinceri cu noi înșine,ce mai sunt 20 lei în ziua de azi ?

Biserici,catedrale se tot renovează și apar precum ciupercile după ploaie,dar spitalele ? Sunt adevărate focare de infecții și ajungem să tragem de firul vieții pentru a fii observați de doctor fără a-i oferi renumita „șpagă”. Toți vom fi corupți locuind în această țară! În străinătate nu-i ușor,dar toți suntem niște oameni eupatici și alegem să abdicăm din cetățean român în cu totul altul pentru a mări longevitatea acestei vieți.

Sper să citiți și poate să îmi dați puțină dreptate. Poate reușim să aducem o schimbare acestei țări cândva bogată și frumoasă din toate punctele de vedere.

Vă mulțumesc anticipat! O zi frumoasă ca și a noastră, a celor de rând !” a scris eleva din Curtea de Argeș, potrivit Libertatea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-09Parerea ta...

COCINA PSD
09 Feb 2018

asta e dorinta mafie tiganesti FSN-pSD...sa dispara toti "rumanii" sa ramana doar ciorile tiganesti la babaroase si bordeluri
DESTINATAR GRESIT.
10 Feb 2018

Emotionanta scrisoarea , numai ca trebuia destinata mafiei psd-alde. Conform legii fundamentale presedintele are atributii limitate. Constitutia Romaniei a fost facuta de borfasul adrian nasCASE pentru el si gunoaiele bosevice din preajma lui. Presedintelui vedem ca zilnic i se iau din atributiuni de catre ciumatii rosii , tocmai pentru ca functia prezidentiala sa fie golita decontinut. Mafia psd stie ca nu va putea da niciodata un presedinte si procedeaza in acest mod. Asa ca respectiva eleva a gresit destinatarul. Sau i-a fost rusine sa se adreseze unei ORGANIZATII MAFIOTE cum este psd-alde.
LEVST.
10 Feb 2018

mie imi se pare gresita adresa, asta daca nu cumva fatuca respectiva a aflat rapid adresa hotelului unde era cazat malai-mare, pe undeva pe insulele spaniole din coasta nord-africana atlantica...Individul a postat cu buna-stinta o poza proletara,posomorata, facuta in Munchen, tocmai pentru a nu fi abraziv plecand direct intr-un paradis de eterna primavara, in timp ce tara , realmente arde...Chiar daca a plecat pe banii sai, garzile de protocol sunt platite tot de popor, iar intrebarea prima ar trebui sa fie cate vacante are acest porc/ an? Trebuie sa existe si o instanta care poate clarifica aceste lucruri, costul garzilor , etc. ar trebui imputat si retinut din salariul(oricum marit) al acestei hahalere sasesti, cu pretentii de german, care este nu numai un escroc dovedit de justitie, dar este unul dintre cei mai perfizi paraziti nationali, si desi nu latra prea mult, a distrus multe sperante de normalizare a tarii, insasi aruncarea peneleului in derizoriu si ridicol, a fost facuta de el, pentru a nu avea concurenta...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray