2019-10-17 11:08

VIRALUL care face ravagii pe Internet: „AMERICA first, ROMANIA second!”

 |  20:46
VIRALUL care face ravagii pe Internet: „AMERICA first, ROMANIA second!”

După ce Donald Trump a promis, în discursul său inaugural, că ”America va fi pe primul loc”, au apărut valuri de ironii la adresa sa. Mai mult, s-a pus întrebarea cine va fi pe locul doi. Iar mai mulți oameni obișnuiți și comici profesioniști au propus răspunsuri la această întrebare.

Astfel, pe internet au apărut tot mai multe videoclipuri în care diferite state ”se oferă” să ocupe acest loc. 

Primii au fost olandezii, iar acum a venit și rândul României. Așa că a fost realizat un clip în care este descrisă țara noastră, folosind expresiile favorite ale noului președinte american, binecunoscute din presa internațională încă din campanie. 

Din clip nu lispsesc referiri la subiectul știlor false, la diferența de vârstă dintre Donald Trump și soția sa, dar și la câteva nume celebre care au legătură cu țara noastră.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-12

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
10 Feb 2017

BINE CA A PIERDUT PANARAMA AIA DE CLINTON..........CU TRUMP SE MAI POATE DISCUTA O CHESTIE DOUA
COSTEL@CROCODILUL FLAMAND
10 Feb 2017

INCERCATI SA NU MAI INJURATI...ESTE NEVOIE DE DIALOG SI DE INTELEGERE...JIGNIRILE NU SUNT NORMALE...MEREU JIGNITI ..EU NU VOI MAI FACE COMENTARII ...SA FITI SANATOS.....TOTI SUNT PANARAME...TOTI SUNT PROSTI...TOTI SUNT.......ETC.....DVS...SUNTETI BUN ....PACAT...ESTE UN DUMNEZEU SI NE SPUNE SA FIM INTELEGATORI.....
CROCODILUL FLAMAND
11 Feb 2017

FAMILIA CLINTON E IMPLICATA IN CHESTII EXTREM DE GRAVE...PEDOFILIE...SATANISM...FINANTAREA TERORISMULUI....TOT FELUL DE ESCROCHERII DE MILIARDE DE EURO.....NU E PANARAMA....ATUNCI CE ESTE?..........IN SCURT TIMP LA WASHINGTON VOR FI O GRAMADA DE ARESTARI IN ANTURAJUL LUI CLINTON...MAI VORBIM DUPA...E VORBA DE CATEVA ZILE>>>>>PS POLITICIENII ASA ZIS CELEBRI SUNT IN REALITATE NISTE NENOROCITI.............LUMEA E INDUSA IN EROARE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray