2019-08-17 17:55

Vlad Petreanu, înjurat și AMENINȚAT

 |  15:53
Vlad Petreanu, înjurat și AMENINȚAT

Florentin Dincă

Jurnalistul Vlad Petreanu a primit un mesaj cu înjurături și amenințări, după ce a distribuit, ieri, pe pagina sa de Facebook, o fotografie în care ni se înfăţişa mașina de teren pe care un nesimţit de şofer a parcat-o într-o staţie de autobuz de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, chiar în spatele Guvernului. Imaginea distribuită de Petreanu a devenit virală, iar în urma acestui fapt s-a sesizat şi Poliţia Rutieră a Capitalei, care a întocmit dosar penal pe numele respectivului şofer. La doar o zi de la incident, Vlad Petreanu a primit un mesaj pe Facebook de la un individ, pe numele său Răzvan Alian, care l-a înjurat şi ameninţat în cel mai josnic stil cu putinţă. Mesajul vi-l redăm mai jos, cu „beep-urile” de rigoare!

“Să-ţi iau m…ţii şi familia în p… de pârâcios, i-ai făcut rău unui om doar ca să te dai tu şmecher, f…-ţi m..ţii mătii de ochelarist sper să te pozeze şi pe tine cineva când faci m..e bagamiaş p…-n mata aia prostituată. PÂRĂCIOSULE!! Să arătaţi cu degetul ştiţi, da să verificaţi dacă acolo este staţie sau nu înainte să acuzi e greu, sper să mori de cancer şi tu şi m…ții lu familia lu m…ţii matii, bagamiaş p…-n fiita aia curvă şi-n nevastă-ta aia penală, nu le cunosc îmi pare rău că le înjur dar nu ştiu cum să de jignesc mai tare, eşti un gunoi cu ochelari sper să te calce o maşină ca aia căteia i-ai făcut poză. Ca să ajungem undeva vreodată cu ţara asta, trebuie să nu se mai înmultească oameni penibili ca tine f…ţi m..ţii m..tii sper să te curentezi si să mori c…tule băgami-aş p…-n familia m.tii de jurnalist f..ut, sper că ia foc redacţia cu tine în ea si cu toată familia ta. Hugs&Kisses”

Reacţia lui Vlad Petreanu a venit instant şi a fost una de bun-simţ: „Domnul din stânga (cel cu fâșul colorat, adică) mi-a trimis mesajul din dreapta. M-am gândit inițial să i-l retrimit corectat și editat, măcar să-nvețe ceva (dacă s-o mai putea) dar e chiar foarte mult de muncă pe text. Plus că nu vreau să-l fac să se simtă prost. Și mai prost, adică. Așa sunt eu, bun la suflet”, a postat ziaristul, cu un zâmbet.

Vlad Petreanu, înjurat și AMENINȚAT
zoom
Mesajul nu e de la proprietarul mașinii

PUTEREA a aflat, din surse oficiale, că Răzvan Alian (foto) nu este proprietarul mașinii parcate în refugiul de călători. „Or fi prieteni, nu stiu J Dar, sincer, n-are nici o importanta. Sunt imun la mizerii d-astea”, a comentat Vlad Petreanu

Recidivistul

Andrei, șoferul nesimţit care a parcat în refugiul staţiei RATB (stația propriu-zisă este mutată, într-adevăr, circa 10 metri mai în faţă, dar refugiul este folosit de călători, atunci când poate fi folosit...), declară, nonşalant că şi-a mai parcat maşina în acest loc şi zilele trecute, dar nimeni nu s-a sesizat până acum.

„Am ieşit, am dat zăpada toată, am reuşit să ies ieri şi când am venit, văzând bulevardul ocupat pe prima bandă de maşinile parcate, am zis să intru în acelaşi loc. Numai că nu am mai vrut să îmi zgârii maşina şi parcând-o la fel, nu am mai vrut să o terfelesc şi pe partea stângă, şi am băgat-o de-a dreptul. Acuma o să mă băgaţi în oală cu cei care parchează pe locurile de handicapaţi şi genul acela de nesimţire cronică şi clasică românească. Este tocmai pentru a elibera banda de sens, tocmai din bun simţ am zis să o bag cât mai aşa, că mulţi nu aveau posibilitatea, fiind mai mare maşina, să o urc, să o bag cât mai ferit. Acuma că a intrat şi spatele în staţie fiind lungă maşina...”, a fost reacţia şoferului, citat de digi24.ro.

Vlad Petreanu, înjurat și AMENINȚAT
zoom
Din păcate, nu e singurul

Și pe bulevardul Eroii Sanitari, tot din București, într-o stație RATB proaspăt curațată de zăpadă, a fost văzută de un alt nesimţit, de data aceasta cu un Audi, ca un loc de ideal de parcare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-13

In legatura cu acest articol...

UPDATE. Culmea NESIMŢIRII în Capitala lui FIREA
Parerea ta...

SPERANțA R
13 Ian 2017

Eu cautam o modalitate d e a-l felicita pe Vlad pe ntru emisiunea de azi ,al aturi de CTP . Am citi t atitudinea needucațilo r și vă spun ceea ce am scris și dim la Euro pa FM ca este vremea tupe istilor; depinde de noi c eilalți dacă îi lăsă m să se înmulțeascund
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray