2019-11-19 02:50

18 ani fără Cătălin Hîldan. Gicu Grozav: Când vorbesc despre el mi se ridică părul pe mine

 |  14:00
18 ani fără Cătălin Hîldan. Gicu Grozav: Când vorbesc despre el mi se ridică părul pe mine

Vineri se împlinesc 18 ani de la trecerea în nefiinţă a fostul căpitan al echipei Dinamo, Cătălin Hîldan, a decedat în timpul unui meci de pregătire jucat la Olteniţa. Lotul echipei Dinamo împreună cu staful tehnic va merge la mormântul fostului căpitan Cătălin Hîldan, pentru a comemora decesul acestuia.

„E un lucru foarte important că suporterii nu au uitat ceea ce a însemnat Cătălin Hîldan pentru acest club. E un lucru extraordinar, ca după 18 ani, an de an să fie pelerinaj la mormântul lui. Asta spune totul despre ceea ce a însemnat Cătălin Hîdan pentru acest club”, a spus antrenorul Claudiu Niculescu.

Revenit la Dinamo după o pauză de patru ani, Gicu Grozav susţine că pentru el Hîldan a înseamnat şi înseamnă în continuare foarte mult: „Eu când vorbesc despre Hîldan se ridică părul pe mine. După antrenament vom merge la cimitir. Pentru mine înseamnă foarte mult, un jucător care a însemnat totul pentru Dinamo, a dat totul şi din păcate a murit pe teren pentru Dinamo. Înseamnă foarte mult”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE