2020-06-05 23:23

A fost CÂINE până la MOARTE până a semnat cu FCSB

 |  15:42
A fost CÂINE până la MOARTE până a semnat cu FCSB

Fostul mijlocaş dinamovist Diogo Salomao a semnat, marţi, un contract pe doi ani cu FCSB, a anunţat clubul roş-albastru pe site-ul său oficial. Extrema în vârstă de 30 de ani, care în urmă cu doar şase luni declara dragoste velnicp dinamoviştilor, va purta tricoul cu numărul 24.

''Am fost foarte fericit când am fost contactat de FCSB, deoarece am considerat aceasta drept o recunoştinţă a lucrurilor bune pe care le-am făcut în România. Am venit la un club mare şi voi face tot posibilul pentru a ajuta echipa să-şi îndeplinească obiectivele. Am toate condiţiile pentru a performa aici, astfel încât abia aştept să mă bucur de fotbal alături de noii mei colegi. Sper să câştig titlul de campion şi să am şi evoluţii foarte bune în acest an'', a declarat fostul jucător al lui Dinamo.

În vara lui 2017 să ajungă la Dinamo Bucureşti, pentru care a jucat în 61 de partide, a înscris de 15 ori şi a oferit 17 pase de gol. În perioada februarie-mai 2019 a evoluat pentru Al-Hazm, în Arabia Saudită.

A fost CÂINE până la MOARTE până a semnat cu FCSB
zoom

În februarie 2019, atunci când s-a despărțit de Dinamo, Diogo Salomao avea un mesaj special pentru suporterii grupării din Ștefan cel Mare. "Aceasta a fost prima fotografie pe care am făcut-o când am devenit 'câine roșu'. Astăzi, la un an și jumătate mai târziu, este timpul să-mi anunț plecarea de la un club mare ca Dinamo București. A fost o plăcere să reprezint culorile acestui club. Tuturor foștilor colegi, staff-ului și suporterilor le doresc tot ceea ce e mai bun în viitor. Dinamo mă pierde ca jucător, dar voi rămâne un fan al clubului, un câine până la moarte", a scris Diego Salomao pe pagina sa de Instagram.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE