2020-08-07 22:10

Abramovic, sătul de umilinţe: L-a dat afară pe Villas-Boas

 |  17:17

Chelsea se desparte de antrenorul Andre Villas-Boas, după un alt eşec în Premier League, în deplasare cu WBA.. Parcursul umilitor din campionat al echipei, acolo unde nu a câştigat decât două meciuri din ultimele nouă, locul 5, la 20 de puncte de lider, dar şi eliminarea iminentă din Liga Campionilor, l-au determinat pe magnatul rus Roman Abramovici să taie în carne vie. În locul tehnicianului portughez a fost numit interimar Roberto Di Matteo, unul dintre secunzii lusitanului, care va conduce echipa până în vară.

“Conducerea îi mulţumeşte pentru munca depusă şi îşi exprimă dezamăgirea pentru că relaţia s-a încheiat în acest mod. Clubul încă este angrenat în Liga Campionilor şi Cupa Angliei, şi s-a luat această decizie pentru că că era nevoie de o schimbare. Roberto Di Matteo va asigura interimatul până în vară”, se arată în comunicatul clubului londonez.

Demiterea lui Villas-Boas îi lasă cale liberă lui Jose Mourinho, antrenorul lui Real Madrid, care din vară are toate şansele să revină pe Stamford Bridge.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639557-02-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE