2019-11-12 21:47

Abramovici, un fel de Gigi Becali

 |  15:28
Abramovici, un fel de Gigi Becali

Gruparea engleză Chelsea, patronată de Roman Abramovich, l-a achiziționat acum o zi pe Christian Pulisic, de la Borussia Dortmund. Nimic spectaculos până aici, poate doar suma, 65 de milioane de euro. Și încă ceva, foarte important. Antrenorul londonezilor, Maurizio Sarri, susține că a aflat în ultimul moment de transferul mijlocașului american.

Acum mutați povestea în fotbalul românesc. Acolo unde, toți antrenorii lui Gigi Becali la cârma echipei sale au cunoscut și vor cunoaște fix acest sentiment, de a nu ști ce jucători sunt transferați la echipă. Iar pentru asta, Becali este pus la zid de toată lumea.

"Nu ştiam nimic de aducerea lui Pulisic până marţi. Clubul mi-a cerut părerea despre el acum o lună şi am avut o părere pozitivă. Marţi am aflat că transferul a fost rezolvat, dar nu ştiu nimic în plus. Nu controlez eu transferurile. Eu trebuie să mă gândesc la joc, să îmi îmbunătăţesc echipa. Nu mă ocup de transferuri, deci este complicat să discut de Pulisic", a declarat Sarri.

Borussia Dortmund a anunţat, miercuri, că americanul Christian Pulisicva fi transferat la Chelsea pentru 64 de milioane de euro. Jucătorul va merge la noua sa echipă din luna iunie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE