2019-08-22 23:21

Academia Rapid devine RAPID. Cu cât s-a cumpărat MARCA giuleşteană

 |  12:56
Academia Rapid devine RAPID. Cu cât s-a cumpărat MARCA giuleşteană

Academia Rapid a cumpărat marca Rapid la licitaţia care a avut loc marţi, a declarat Mihai Florea, lichidatorul judiciar al sociteăţii FC Rapid SA, deţinută de Valerii Moraru.

"Astăzi a fost ultima licitaţie pentru vânzarea mărcii Rapid şi a fost cumpărată de SC Fotbal Club R SA pentru suma de 406.800 de euro plus TVA, după ce preţul iniţial de pornire a fost de 3,4 milioane de euro plus TVA. Din partea lor, a fost prezent Adrian Olariu, administratorul societăţii şi au achitat zece la sută din sumă. În cazul în care nu plătesc suma totală pierd garanţia, dar nu cred că este cazul. Suma a fost plătită pentru cinci mărci ale brandului şi 23 de cupe şi trofee", a declarat pentru News.ro Mihai Florea.

Academia Rapid, clubul susţinut de Primăria Sectorului 1, a fost singura entitate care a cumpărat caietul de sarcini.

În cadrul Adunării Generale a Creditorilor din 26 octombrie, fostul acţionar al FC Rapid, omul de afaceri moldovean Valerii Moraru, în calitate de criditor majoritar, a mărit preţul de pornire al licitaţiei pentru vânzarea mărcii Rapid la 3,4 milioane de euro, plus TVA. Preţul a scăzut pentru că la lictaţiile anterioare nu s-a prezentat nicio persoană interesată.

Academia Rapid a câştigat Liga a IV-a bucureşeană la mare luptă cu CSA Steaua şi va disputa barajul pentru promovare în Liga a III-a cu AS Singureni, campioana din Giurgiu, pe 16 şi 23 iunie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE