2019-10-18 22:39

Adrian Ungur, ADIO Cupa Davis, ADIO carieră!

 |  19:30
Adrian Ungur, ADIO Cupa Davis, ADIO carieră!

Adrian Ungur, ajuns pe locul 675 ATP, a declarat, după întâlnirea România – Polonia 2-3, că meciul cu polonezul Kamil Majchrzak a fost ultimul pentru el în Cupa Davis şi că regretă enorm că nu l-a câştigat. Sportivul nostru a adăugat că se va retrage din activitate după turneul challenger de la Sibiu.

“N-am reuşit să câştig acest meci, care a fost ultimul al meu în Cupa Davis, şi regret că nu s-a întâmplat tocmai din acest motiv. Am avut o grămadă de şanse să fac break-uri, mai ales în primul set, dar nu le-am fructificat”, a spus Ungur.

 “A fost ceva senzaţional pentru mine să îmi reprezint ţara. Au trecut deja opt-nouă ani şi îmi amintesc că totdeauna abia aşteptam să vină meciurile de Cupa Davis. Îmi pare rău că s-a terminat, dar după o vârstă trebuie să ne dăm deoparte. Le mulţumesc colegilor, căpitanului Gabriel Trifu şi specr ca cei care vor veni din urmă să se ridice şi ei. Ultimul turneu din carieră va fi challengerul de la Sibiu, fizicul nu mă mai susţine şi chiar dacă am fi câştigat astăzi nu mi-aş fi schimbat decizia care e luată cu mult timp în urmă”, a încheiat Ungur, citat de News.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE