2020-02-17 14:08

Adrian Piţ: Am mai avut oferte din România, dar am ales U datorită seriozităţii oamenilor de aici

 |  16:02
Adrian Piţ: Am mai avut oferte din România, dar am ales U datorită seriozităţii oamenilor de aici

Noul jucătoral Universităţii, Adrian Piţ, a declarat miercuri, la prezentarea sa oficială,că a primit mai multe oferte din Liga I, dar a preferat să vină la Cluj după odiscuţie cu finanţatorul clubului, Florian Walter.

Piţ a spuscă a refuzat şi varianta de a continua în Serie B din Italia pentru că dorea sărevină în România. "E o mutare foarte bună şi un proiect important aici,la U. Am găsit oameni serioşi aici, de aceea am şi ales Universitatea, deşiaveam oferte şi de la alte cluburi din România. Nivelul fotbalului din Românias-a ridicat foarte mult, am urmărit meciurile şi în perioada petrecută înItalia. Eu vreau să mă antrenez cât de bine pot şi sper că domnul Pană (n.r. -Marian Pană, antrenorul Universităţii ) să se poată baza pe mine. De-a lungulcarierei am jucat şi al doilea vârf şi mijlocaş stânga sau dreapta. Joc unde enevoie", a anunţat Piţ, la prezentarea sa oficială.

Fotbalistulde 27 de ani, venit de la AS Roma, va purta numărul 14 pe tricou. "E datade naştere a unui prieten foarte bun de-al meu", a explicat alegereafostul roman.

AntrenorulMarian Pană s-a declarat mulţumit de lotul pe care-l are la dispoziţie dupăvenirile lui Adrian Piţ şi Alex Păcurar. Deşi cu U se antrenează 28 dejucători, tehnicianul a spus că nu va mai renunţa la niciun fotbalist."Sunt mulţumit că am la dispoziţie un nou jucător valoros, după ce acum osăptămână a venit şi Alex Păcurar. El are nevoie să reintre încet-încet înritmul de joc, să se adapteze la echipă şi cu noii colegi", a spus MarianPană.

Tehnicianula adăugat că jucătorii au trecut peste starea de euforie dată de succesul cuDinamo Bucureşti şi este de părere că meciul cu Gloria Bistriţa, de vineri, vafi şi mai dificil. "Pentru mine e foarte important să câştig toatemeciurile de acasă, pentru că în deplasare sigur vom mai obţine puncte.Jucătorii au înţeles faptul că meciul cu Gloria e foarte important şi suntsigur că îl vor trata ca atare. Nu merg pe principiul că echipa câştigătoare nuse schimbă, deoarece şi într-o victorie nu joacă toţi fotbaliştii la fel debine", a mai spus Marian Pană.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-06-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE