2019-05-26 02:12


Aduși târziu, târziu rău. DINAMO i-a transferat pe Torje și pe Palic. Primele declarații ale internaționalului român

 |  12:31
Aduși târziu, târziu rău. DINAMO i-a transferat pe Torje și pe Palic. Primele declarații ale internaționalului român

Cu doar două zile înainte de primul meci oficial al anului, acasă cu CSU Craiova, vital pentru calificarea în play-off a "câinilor", oficialii din Groapă au reușit într-un final să-I convingă să semneze pe Gabi Torje și pe Antun Palic, primul până în vară, iar pe al doilea pe o durată mai lungă.

De ce oare au fost aduși atât de târziu, când aveau nevoie de ei să participle la cantonamentul de iarnă pentru afi apți fizic la cele patru finale pe care Dinamo le are pentru a prinde play-off-ul? Numai conducătorii echipei pot răspunde!

"Sunt bucuros că am revenit la echipa mea de suflet, mi-am dorit foarte mult să îmbrac din nou tricoul alb-roșu. Dinamo este clubul care m-a lansat în fotbalul european și nu pot uita niciodată că aici am învățat ce înseamnă performanța. Sunt un om de cuvânt, un dinamovist și aștept cu nerăbdare să joc în Ștefan cel Mare alături de cea mai frumoasă galerie din România. Nu e timp pentru declarații, echipa este cea mai importantă și toți trebuie să ne gândim doar la play-off. Doar la Dinamo București!", a declarat Gabriel Torje pentru www.fcdinamo.ro. 

Aduși târziu, târziu rău. DINAMO i-a transferat pe Torje și pe Palic. Primele declarații ale internaționalului român
zoom

Dacă Torje a avut nevoie să-și rezolve problemele contractuale cu Karabukspor și Akhmat Groznîi și să renunțe la aproape 300.000 de euro datorie pe care turcii o aveau la el, Palic (foto) a fost adus pe ultima sută de metri, după ce Dinamo s-a despărțit de curând de Filipe Nascimento, vândut la Levski Sofia. Croatul a mai fost la negocieri acum două săptămâni, însă nu s-a înțeles atunci cu oficialii din Ștefan cel Mare pentru o diferență de 2.000 de euro lunar. În lipsăunei alte oferte atractive, Palic a acceptat oferta roș-albilor, cifrată la 7.000 de euro pe lună. De partea cealaltă, Torje va fi remunerat până în vară cu 10.000 de euro lunar, restul sumei, până la 45.000 de euro pe lună, va fi suportată de gruparea din Groznîi.

Gabi Torje va fi prezentat oficial vineri, la ora 15.00, în timp ce Antun Palic va fi prezentat cu o altă ocazie, el nefiind deocamdată în România. E foarte puțin probabil ca noile achiziții ale câinilor să fie disponibile pentru meciul contra oltenilor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-02

TAGURI: torje, palic, dinamo, transfer, declaratii
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri