2020-08-05 14:46

Adversar inedit pentru Pitbull Atodiresei

 |  17:30
Adversar inedit pentru Pitbull Atodiresei

Ionuţ „Pitbull”Atodiresei este unul dintre numele grele de la Gala SuperKombat Podgorica, organizată pe 25 februarie. Suceveanul îl va avea ca adversar pe Saşa Jovanovic, un sportiv originar din Valea Timocului (Serbia).

„Când suntem în ring, va conta mai puţin că suntem de acelaşi neam. Am poftă de victorie, mai ales că am pierdut în octombrie la Piatra Neamţ”, spune Atodiresei, care a fost completat de promotorul galei, Eduard Irimia: „Deşi s-a stabilit în Austriade câţiva ani, Jovanovic vorbeşte limba română. E vlah din Valea Timocului, născut şi crescut acolo. Eu chiar am rămas surprins când m-a salutat în română. Meciul dintre cei doi va fi unul dintre cele mai spectaculoase ale galei”.

Gala de la Podgorica SuperKombat programează 10 meciuri, dintre care şapte vor fi super-fight-uri. În piramida de patru, Cătălin Moroşanu se va bate cu Utley Meriana din Curacao, în timp ce puternicul Anderson„Braddock” Silva îl va înfrunta pe rusul adoptat de Germania, Nikolaj Falin. Câştigătorul piramidei se va califica în turneul Final 8, acolo unde vor mai ajunge şi câştigătorii următoarelor trei turnee, dar şi finaliştii SuperKombat din 2011. Gala de la Podgorica va fi transmisă în direct, sâmbătă seară, de PRO TV şi Eurosport.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639554-05-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE