2019-10-20 09:29

Adversarii ACCESIBILI pentru formațiile românești în PLAY-OFF-UL Ligii Europa

 |  15:42
Adversarii ACCESIBILI pentru formațiile românești în PLAY-OFF-UL Ligii Europa

Sorții au fost blânzi cu cele trei echipe românești prezente în Liga Europa: CFR Cluj, FCSB și CSU Craiova. Dar, până atunci, mai au de bifat un tur. Astfel, dacă va trece de armenii de la Alaşkert Erevan în turul al treilea preliminar al Ligii Europa, campioana CFR Cluj va evolua cu învingătoarea din dubla manşă dintre Legia Varşovia (Polonia) şi Dudelange (Luxemburg), în play-off-ul competiţiei.

Prima manșă va avea loc la 23 august, în deplasare, iar returul la 30 august, la Cluj-Napoca. Învingătoarele din play-off se califică în faza grupelor. CFR Cluj va evolua cu Alaşkert, joi, în deplasare, iar returul este programat peste o săptămână, la Cluj-Napoca.

În cazul în care va elimina formaţia croată Hajduk Split în turul al treilea preliminar al Ligii Europa, trupa lui Nuicolae Dică va evolua cu învingătoarea din dubla manşă dintre Slovan Bratislava şi Rapid Viena (la care evolueză Andrei Ivan), în play-off-ul competiţiei.

Primul meci va avea loc la 23 august, în deplasare, iar returul la 30 august, la Bucureşti. Învingătoarele din play-off se califică în faza grupelor Până la play-off, FCSB va evolua cu Hajduk, joi, în deplasare, iar returul este programat peste o săptămână, la Bucureşti.

Pe de altă parte, dacă va elimina, foarte puțin probabil, puternica echipă germană RB Leipzig în turul al treilea preliminar al Ligii Europa, CSU Craiova va juca împotriva învingătoarei din dubla manşă între Zoria Luhansk (Ucraina) şi Sporting Braga (Portugalia), în play-off-ul competiţiei.

Primul meci va avea loc la 23 august, în deplasare, iar returul la 30 august, la Craiova. Învingătoarele din play-off se califică în faza grupelor Până la play-off, Craiova va evolua cu RB Leipzig, joi, în deplasare, iar returul este programat peste o săptămână, la Craiova.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE