2020-08-14 18:08

Afaceri marca Dinamo. Vine Fabbrini, pleacă Nistor!

 |  12:58
Afaceri marca Dinamo. Vine Fabbrini, pleacă Nistor!

Dinamoviștii s-au înțeles cu Diego Fabbrini, iar talentatul mijlocaș va semna în următoarele zile un contract pe trei ani. Numai că, venirea italianului va însemna și despărțirea de Dan Nistor, cu care joacă pe același post.

Ultimul își dorește cu ardoare ca în această vară să-și mai încerce o data norocul în străinătate, și mai precis în zona arabă, unde va primi un salariu de jumătate de milion de euro pe sezon. Ridicolă este suma pe care șefii din Ștefan cel Mare o cer în schimbul lui Nistor, doar 150.000 de euro, o sumă cu care nu se mai cumpără nici juniorii.

„Avem discuții cu Dinamo, suntem foarte aproape. Discuțiile sunt avansate. I s-a făcut o ofertă, a fost în mare mulțumit, iar avocații vor verifica actele. Mai sunt mici lucruri de pus la punct, dar e o ofertă bună. Transferul se va realiza, dacă în următoarele două zile nu vine o ofertă uriașă”, a declarat impresarul lui Fabbrini, Florin Manea, la GSP Live.

Fabbrini urmează să încaseze în Groapă un salariu lunar de 12.000 de euro, fix cât primește și Dan Nistor. Fotbalistul care va veni liber de contract de la Botoșani va avea și bonusuri importante de performanță, și anume 1.000 de euro la fiecre gol marcat, plus 1.000 de euro la fiecare victorie a echipei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE