2020-08-04 15:19

Ajutat de oameni cu inimă mare. Judoka Vlăduţ Simonescu a strâns banii de operaţie

 |  16:17
Ajutat de oameni cu inimă mare. Judoka Vlăduţ Simonescu a strâns banii de operaţie

Judoka Vlăduţ Simonescu (cat. +100 kg) şi-a rupt în toamna trecută ligamentul încrucişat anterior la genunchiul drept şi din această cauză va rata Jocurile Olimpice de la Rio. Neavând 15.000 de euro pentru a merge în Turcia să se opereze, medaliatul cu bronz la Universiada din 2015 și participant la Jocurile Olimpice de la Londra 2012, sportivul a amânat intervenţia chirurgicală.

Până acum, pentru că oameni cu suflete mari au sărit să-l ajute să strângă respectiva sumă. Printre aceştia se numără internaţionalul Gicu Grozav, antrenorul Thomas Hassmann, fotbaliştii şi rugbyştii de la gruparea din Copou, unde este legitimat Simionescu, dar şi Ştefan Popescu, tatăl fotbalistului cu acelaşi nume, fost coleg cu Adi Mutu la Cesena.

''Am reușit! Datorită oamenilor ca voi, cu suflete mari și atenți la nevoile celor din jur, și mai mult decât atât, atenți la nevoile sportivilor care reușesc să urce numele României pe podium. Am reușit să îmi împlinesc cel mai important vis al meu, acela de a mă opera. Vineri (n.r - mâine) voi pleca spre Istanbul, urmând ca sâmbătă 9 aprilie să aibă loc operația la clinica Acibadem. Sunt încrezător că operația va fi un succes și voi putea să lupt din nou pentru țara mea. Am încredere în mine. Știu că nu va fi ușor și recuperarea va dura luni bune, dar sunt convins că voi trece cu bine peste toate'', a scris Vlăduţ Simionescu pe pagina sa de Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE