2020-08-05 02:49

DECIZIE. Octavian Bellu și Mariana Bitang au demisionat din COSR

 |  15:49
DECIZIE. Octavian Bellu și Mariana Bitang au demisionat din COSR

Florentin Dincă

Dezamăgit profund de modul cum a pierdut alegerile de la COSR, și încă la o distanță enormă de câștigătorul Alin Petrache, Octavian Bellu și-a menținut decizia de a demisiona din Comitetul Olimpic. Alături de el, și Marian Bitang și-a depus vineri demisia printr-un mail trimis la COSR.

„Bellu şi Bitang au depus o cerere de demisie din cadrul COSR prin e-mail. Sunt membrii COSR ca persoane, nu din partea unei instituţii. Sunt nişte oameni recunoscuţi, personalităţi ale sportului. Decizia le aparţine în totalitate, urmează a fi aprobate în Comitetul Executiv. Dar ieri am avut două şedinţe ale Comitetului Executiv, nu vom putea face una şi astăzi. Nu au motivat în nici un fel aceaste demisii”, a declarat pentru Mediafax secretarul general al COSR, Ioan Dobrescu.

Oficialul COSR este sigur că decizia lui Octavian Bellu are 100% legătură cu alegerile de joi pentru alegerea președintelui COSR:  „După ziua de ieri, este evident că au digerat greu o înfrângere. Ăsta e adevărul. Eu cred însă că sunt nişte gesturi pripite. Nu cred că se vor răzgândi, eu nu cred nimic. Nu am calitatea asta. Dar speranţa mea ca prieten al domnului Bellu, că suntem foarte buni prieteni, eu mă asociez cu ceea ce a spus doamna Gabi Szabo, că ar fi bine să cugete. E o vorbă deşteaptă. A fost până la urmă o competiţie importantă, dar nu cred că e bine să trecem la acte din astea. A fost o competiţie. Dacă dramatizăm toţi, după o astfel de competiţie, jumătate din ţară nu mai lucrează, altă jumătate din ţară se sinucide. Nu cred că e bine. Cred că uşor trecem prea în dramatic. Au fost nişte alegeri libere, deschise, avem un preşedinte, poate că nu e cel la care se gândea domnul Bellu, dar nu cred că s-a întâplat nimic. Cu tot respectul pentru dânşii, lumea sportului este intactă”

PUTEREA a anticipat demisia lui Bellu

PUTEREA a scris joi seară despre hotărârea de ultim moment a celebrului antrenor. Supărat foc după rezultatul alegerilor la COSR, Octavian Bellu a amenințat ieri, imediat după alegeri, că va renunţa la funcția de la COSR. ”Mă duc să mă odihnesc, mă duc să joc șah în parc, dar să fie clar, eu nu voi mai colabora cu COSR. Nu voi mai fi nici antrenorul lotului feminin de gimnastică. Mă simt umilit, se pare că fac parte din alt film”, a declarat la cel mai titrat antrenor din istoria gimnasticii româneşti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-05-30

In legatura cu acest articol...

Alegerea lui Alin Petrache ca preşedinte al COSR a atras acuze dure pe linie politică din partea contracandidaţilor Octavian Bellu şi Elisabeta Lipă
Parerea ta...

ANONIMUL
30 Mai 2014

Raman la la parerea ca gestul d-lui a fost facut la suparare, poate pe buna dreptate, dar domnia sa nu poate pleca asa pe usa din dos, doar este un luptator, un antrenor nu de talie mondiala, ci stelar, iar locul d-lui Bellu si a d-nei Bitang este printre stelele gimnasticii, sport in care sunt niste monstrii sacrii. Dupa cum spuneam locul lor este printre luminoasele noastre stele si precum cercetatorii, astronomii menirea acestora este sa descopere noi stele si sa tina in sah galaxia acestui sport, iar ajutorul si sprijinul trebuie sa vina negresit si insutit din partea tuturor inclusiv a COSR-ului.
CRISTIAN
09 Iun 2014

Pentru mine si pentru o tara intreaga (ma refer la oamenii de rand) Alin Petrache nu inseamna absolut nimic . Dl Octavian Bellu a adus multa glorie sportului Romanesc prin performantele fantastice din gimnastica . Mizeria generalizata din tara asta indeparteaza valorile si nu m-ar mira ca dl. Bellu si doamna Bitang sa ajunga in alta tara unde sa fie apreciati la justa lor valoare. Eu unul nu as mai sta o clipa in tara asta in locul lor.
UN OM
13 Iun 2014

DOMNULE OCTAVIAN BELLU, SUNTETI O VALOARE A VALORILOR! SI DUMNEAVOASTRA, DOAMNA BITANG! VALOARE = munca, seriozitate, exigenta, autoexigenta, disciplina, efort sustinut, profesionalism, sacrificiu liber consimtit, modestie, cinste, respect, stiinta, stiinta, stiinta... DOMNULE BELLU, FITI IN CONTINUARE VOCEA CINSTITA SI AUTORIZATA A SPORTULUI ROMANESC! Nu asteptati recunoastere de la acesti Mitici, care nu au inscrise in codul lor genetic calitatile sus-amintite, care si-au fabricat ,,competentele" intr-o oglinda dintr-un budoar sau...! AVETI RESPECTUL OAMENILOR CARE STIU CUM SE OBTIN PERFORMANTELE!
ION
15 Iun 2014

prezenta voastra si cu fetele dupa voi la sandramaua wc-public-felixa-3- vau decridibilizat definitiv,mare pacar ati avut prin munca voastra tot cesi poate dori un om,glorie nume cunoscut pe toata planeta va antreb ce va trebuit sa va bagati an cloaca urat mirositoare care vau dus la decdedibilizare totala,PACAT MARE PACAT,URMEAZA GABI SABO DACA NU PLEACA DIN ACEASTA MOCIRLA NUMITA PSD,-PC-UNPR si urmeaza pp-dd.ACATDE FAIMA VOASTRA SI DE MUNCA SI PRESTIGIUL VOSTRU VATI BATUT JOC DE TOT.
H. MIRCEA- BRASOV
01 Iul 2014

DOMNULE BELLU si DOAMNA BITANG impreuna cu FETELE NOASTRE GIMNASTE a-ti adus multa GLORIE ROMANIEI de NENUMARATE ORI; Sunte-ti APRECIATI DE ROMANI pentru ceeace a-ti facut pentru noi de cand va ocupati de acest sport nobil. Nu va lasati si nu ne lasati fara aportul DV. in momentele cand in tara noastra nu mai sunt apreciate VALORILE si se merge pe criteri dubioase la multe alte alegeri din foarte multe domenii de activitate. CINSTE si LAUDA DV. si Gimnastilor noastrii! DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE