2020-08-09 20:56

ALEGERI. Ion Țiriac este noul PREȘEDINTE al Federației Române de Tenis

 |  13:56
ALEGERI. Ion Țiriac este noul PREȘEDINTE al Federației Române de Tenis

Ion Ţiriac a câștigat miercuri, detașat, funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, cu 32 de voturi obţinute la Adunarea Generală Extraordinară de Alegeri desfăşurată la Centrul Naţional de Tenis.

Au fost cinci candidaţi, dar niciunul nu a avut șanse prea mari. Marius Vecerdea a obţinut 11 sufragii, iar Ion Ţupa doar 3, Liviu Ursuleanu niciunul, în timp ce Răzvan Itu s-a retras înaintea procedurii de vot.

La Adunarea Generală de Alegeri au avut drept de vot cei 54 de membri asociaţi (n.r. - membrii semnatari ai Actului Constitutiv al Federaţiei Române de Tenis), iar pentru întrunirea cvorumului este nevoie de prezenţa a 36 dintre aceştia.

Simona Halep l-a felicitat pe Ion Ţiriac pentru alegerea sa ca preşedinte ale Federaţiei Române de Tenis, la Adunarea Generală Extraordinară de miercuri, prin intermediul unui mesaj postat într-o reţea de socializare. ''Felicitări Mr T. pentru funcţia de Preşedinte al Federaţiei Romane de Tenis!!! Sper să realizaţi tot ce v-aţi propus'', a scris Halep pe Instagram.

Fostul tenisman, preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român între 1998 şi 2004, îi succede astfel la conducerea FRT altui jucător de tenis, George Cosac.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE