2019-10-23 03:24

ALERTĂ. Helle Thomsen a fost DEMISĂ de la CSM Bucureşti

 |  22:45
ALERTĂ. Helle Thomsen a fost DEMISĂ de la CSM Bucureşti

Antrenoarea Helle Thomsen şi CSM Bucureşti au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului. Nordica le-a transmis decizia jucătoarelor chiar înaintea meciului pe care “tigroaicele” l-au câştigat vineri seară în faţa lui CSM Bistriţa, scor 30-23.

Problema cea mare însă este că oficialii echipei din Capitală nu au rapid o variantă de înlocuire a lui Thomsen, cea care nu a reuşit deloc să le pună pe picioare serios pe elevele sale în ultima lună, când au venit eşecurile cuGyor şi Rostov în Liga Campionilor, dar şi cu SCM Craiova în Liga Naţională. Varianta de avarie ar fi Per Johansson, până la vară.

Daneza mai avea contract un an plus un an, însă conducerea clubului a anunțat-o vineri după-amiază că nu vrea să-i prelungească înţelegerea. În atare condiţii, ea a decis că va pleca de acum, ştiind foarte bine că este vizată de mai mult timp de demitere.

CSM București și Metz joacă în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminine. Turul are loc la București, pe teren propriu, pe 6 aprilie, de la ora 20:30.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE